Στα Χανιά η κρουαζιέρα επιχειρηματικότητας | Μια ιδέα, μετατρέπεται σε startup επιχείρηση | Photos

στα-χανιά-η-κρουαζιέρα-επιχειρηματικ-554690
Με μεγάλη επιτυχία στα Χανιά, η υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου επιχειρηματικότητας CruiseInnστο οποίο νέοι και νέες μετατρέπουν την ιδέα τους σε startup ενώ διασχίζουν τις Αιγαιοπελαγίτικες θάλασσες!

Το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου φιλοξένησε όλους τους συμμετέχοντες του CruiseInn, που παρακολούθησαν  τις ομιλίες των προσκεκλημένων εισηγητών.

Η υποδοχή του CruiseInn πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club), συνδιοργανωτές ήταν το Europe Direct Crete και ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 80 επισκέπτες ενώ την υποδοχή εμπλούτισαν με την χορηγία εξαιρετικών προϊόντων, οι τοπικές επιχειρήσεις Supermarketnowφ traditional cretan productLyra BeerSamaria Waters και τα Αναψυκτικά Γεράνι.

Οι συμμετέχοντες στην κρουαζιέρα,  παρουσίασαν την παραγωγική πορεία της θαλάσσιας τους διαδρομής, με  αξιόλογες ιδέες που έχουν όλες τις προδιαγραφές για να παράγουν ελπιδοφόρα επιχειρηματικά εγχειρήματα στον τομέα του Τουρισμού, της Ναυτιλίας και της Γαστρονομίας.
Οι ομιλητές μας, τόνισαν την πολυτιμότητα που ενέχουν πρωτοβουλίες όπως το CruiseInn και οΣύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας για την στοχευμένη ώθηση της καινοτομίας και τησυλλογική ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Η εκδήλωση εκτός του ότι είχε ενημερωτικό χαρακτήρα περί Startups, Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Τουρισμού και Γαστρονομίας, Ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων και του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη και τις Νέες δεξιότητες, ήταν και ευκαιρία πραγματοποίησης διαγωνισμού δημιουργίας νέων startups, προκειμένου διοργανωτές και συμμετέχοντες να συνδεθούν με το τοπικό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας.

 

Όσο το CruiseInn συνεχίζει την πλεύση του, ο Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας και τα μέλη του, εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την πρωτοτυπία της δράσης και δηλώνουν ότι θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε παρόμοια ενέργεια ενώ καλούν το κοινό να μείνει συντονισμένο ώστε να μαθαίνει πρώτο τις εξελίξεις για το επερχόμενο πλάνο του YEC.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook