Στα τέσσερα σταμάτησε ο Α.Ο.Χ με τον Άλιμο

στα-τέσσερα-σταμάτησε-ο-α-ο-χ-με-τον-άλι-166183

aoxpanigiriaalimosΗ σκέψη του ΑΟ Χανιά, ταξιδεύει ήδη στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από την εκθαμβωτική εμφάνιση του ΑΟΧ απέναντι στους Τράχωνες Αλίμου. Κάνοντας επίδειξη δύναμης οι μπλε, σάρωσαν με 4-0 την ομάδα του Αλίμου.

Έτσι η Χανιώτικη ομάδα μετέτρεψε τη ρεβάνς στην Αθήνα σε απλή υπόθεση. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου όντας συγκεντρωμένη στο στόχο δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παραδόθηκαν με ‘’ψηλά τα χέρια’’ στις ορέξεις του ΑΟ Χανιά.

Τα γκολ των μπλε ήρθαν στο 5΄ όπου ο Μανωλάς με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα για τον ΑΟΧ έγιναν πιο εύκολα αφού απεβλήθη ο τερματοφύλακας του Αλίμου Μπαντίκου στο 49΄ όταν απέκρουσε εκτός περιοχής. Το φάουλ έκανε γκολ ο Καραλής και στο πίνακα του γηπέδου των Περιβολίων γράφτηκε το 2-0. Μετά από έξι λεπτά ο Καραλής κέρδισε πέναλτι και ο Πάγκαλος το μετέτρεψε σε 3-0. Στο 88΄ γράφτηκε το τελικό 4-0 με τον Καραγιάννη ύστερα από ασίστ του Γουέλκαμ.

Σημειώνεται ότι οι Χανιώτες είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχαν οι μπλε στο 61΄ με τον Κρητικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΧ (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης, Μανωλάς, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας, Καμινιώτης, Πάγκαλος, Καραλής (82’Μαρτσάκης), Καραγιάννης, Κρητικός (64’ Γουέλκαμ).

Πάγκος: Μαρκαντωνάκης, Πάτας, Ταταράκης, Οικονομόπουλος, Εσόνο, Γουέλκαμ,

ΑΛΙΜΟΣ (Ηλ.Καλοπήτας): Μπαντίκος, Γαβριήλ, Καλαϊτζίδης, Μπούκουρης, Δάρας, Γούλας, Καραμέρης, Δρυμούσης (69’ Βουρλούμης), Παντελής, Δωροβίνης (50’ Μαυρίδης), Κοκκιναράς

Πάγκος: Μαυρίδης, Βουρλούμης, Κουμπαρούλης, Μπονγκ, Παπαδημητρίου, Νούλας, Ιωάννου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηράκλειο)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολακάκης, Κουράκης (Ηράκλειο)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης (Εύβοια)

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook