Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά | Την Κυριακή θα κερδίσουν οι αληθινά προοδευτικοί πολίτες

σταύρος-θεοδωράκης-από-τα-χανιά-την-κυ-609910

Την ανάγκη της αλλαγής και της ανανέωσης, πέρα από κομματικούς μηχανισμούς, τόνισε στην ομιλία του στα Χανιά, ο υποψήφιος για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης, το απόγευμα της Τετάρτης, στην Κήπο.
«Απομένουν ελάχιστες ώρες μέχρι της στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή, ελπίζω να καταφέρω να μεταδώσω το μήνυμα για την αλλαγή, θέλαμε να έχουμε μία ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία, που θα έδινε τη δυνατότητα στη νέα γενιά, αλλά έστω και έτσι, όπως ήρθαν τα πράγματα, πιστεύω ότι την Κυριακή θα έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, που θα ψηφίσουν για το νέο φορέα. Πολλοί άνθρωποι με συναντούν και μου λένε ότι είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν μία προσπάθεια ανανέωσης, του προοδευτικού χώρου», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.
Ερωτώμενος για τα διλήμματα στις εκλογές της Κεντροαριστεράς, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε, ότι το δίλημμα είναι αν «θα κερδίσουν οι πολίτες, οι άνθρωποι που πολιτεύονται με γνώμονα το συμφέρον του τόπου ή θα κερδίσουν οι κομματικοί μηχανισμοί. Πρέπει να κερδίσουν οι αληθινά προοδευτικοί πολίτες. Νομίζω ότι η ενότητα θα εξασφαλιστεί αν υπάρξουν εκατοντάδες, χιλιάδες πολίτες που θα ψηφίσουν, αν ψηφίσουν λίγοι, αν είναι μία ασθενική, διαδικασία, τότε είναι λογικό να υπάρξουν γκρίνιες, από τον κόσμο που θα ήθελε μία πιο δυνατή παράταξη».
zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook