Σταύρος Αρναουτάκης: Τα Χανιά μίλησαν… «Κρήτη Πρώτη Δύναμη»

σταύρος-αρναουτάκης-τα-χανιά-μίλησαν8-145260

xania10Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμο στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Πολίτες από κάθε γωνιά του νομού κατέκλυσαν ασφυκτικά το κέντρο Πορτοκάλι και με τη δυναμική συμμετοχή τους στην εκδήλωση του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» και τον παλμό τους, έστειλαν ένα μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Κρήτης.

Για ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από τα Χανιά έκανε λόγο και ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ξεκινώντας την ομιλία σε ένα ιδιαίτερα θερμό ακροατήριο που τον διέκοψε αρκετές φορές, με συνθήματα και χειροκροτήματα ενώ αρκετοί ήταν οι πολίτες που παρακολούθησαν όρθιοι την εκδήλωση.

xania2Το μόνο δίλημμα των εκλογών, ανέφερε ο περιφερειάρχης ξεκινώντας την ομιλία του είναι η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Κρήτης καλώντας τους πολίτες να συνεχίσουν την πορεία σε έναν δρόμο, δύσκολο αλλά με αποτελέσματα που ήδη είναι ορατά τα 3,5 χρόνια που προηγήθηκαν.

xania1Στην ομιλία του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Αποστόλος Βουλγαράκης έκανε ένα εκτενή απολογισμό των έργων και των δράσεων που υλοποίησε η περιφέρεια Κρήτης στην περιφερειακή ενότητα των Χανίων καλώντας τους πολίτες των Χανίων να αξιολογήσουν το έργο να κρίνουν και να εμπιστευτούν το συνδυασμό «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» για την επόμενη πενταετία.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook