Σταμάτησε να εκπέμπει και η ΕΡΑ Ηρακλείου

σταμάτησε-να-εκπέμπει-και-η-ερα-ηρακλε-69809

ert hrakleio
Μετά από 4 δεκαετίες συνεχούς ενημέρωσης τίτλοι τέλους και για την ΕΡΑ Ηρακλείου. Η ζωντανή ροή του σταθμού έπαψε πλέον και η μετάδοση του γίνεται από την συχνότητα 105,8.

ert hrakleio2Αρκετός ο κόσμος που παραμένει συγκεντρωμένος έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού ενώ πολλοί ήταν οι Ηρακλειώτες που θέλησαν να βρεθούν στο κτίριο για να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους λίγο μετά που έπεσαν οι διακόπτες.

Με συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας το απόγευμα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διάρκεια της ημέρας απαντά το συντονιστικό των φορέων του Ηρακλείου, που συγκροτήθηκε κατά τη διάρκεια της περιφρούρησης του ραδιοσταθμού της ΕΡΑ Ηρακλείου, μετά την ανακοίνωση του κλεισίματος της ΕΡΤ.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του συντονιστικού αποφάσισαν την πραγματοποίηση μεγάλου πανηρακλειώτικου συλλαλητηρίου υπεράσπισης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στις 7 το απόγευμα στο κέντρο της πόλης και δη στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ καλούν τον κόσμο να συμπαρασταθεί στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ με την παρουσία του μπροστά στην ΕΡΑ Ηρακλείου στη Μάχης Κρήτης 161 στην παλιά γέφυρα του Λίντο.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Όλη την ημέρα για συμπαράσταση και το βράδυ στις 7 μ.μ. στην πλ. Ελευθερίας. Όλοι στη συγκέντρωση!!!!

Καλούμε το λαό της πόλης, φορείς, σωματεία και αυτοδιοίκηση με τη μαζική συμμετοχή τους να αντιδράσουν στο λουκέτο που επιβάλλεται στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό της χώρας.

Να πουν «όχι» στα πραξικοπήματα της τρόικας και των ντόπιων υπηρετών της.

Να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη στήριξη στους 2.656 εργαζόμενους της ΕΡΤ που απολύονται, να πουν «όχι» στις ανθρωποθυσίες!

Να διατρανώσουν τη θέλησή τους για ανεξάρτητη, αδέσμευτη και υπεύθυνη δημοσιογραφία, που μόνο ένα δημόσιο δίκτυο μπορεί να εγγυηθεί και να διασφαλίσει.

Ηράκλειο 11 Ιουνίου 2013

Ειδοποιήστε φίλους, συντρόφους, γνωστούς! Η Χούντα πρέπει να πέσει τώρα!».

 

Πηγή: neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook