Στίβεν Σπίλμπεργκ: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς και τη «Λίστα του Σίντλερ»

στίβεν-σπίλμπεργκ-η-συγκινητική-αποκ-682496

Μία συγκινητική αποκάλυψη για τον αξέχαστο Ρόμπιν Γουίλιαμς και τον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησε με τη «Λίστα του Σίντλερ» έκανε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Μιλωντας σε εκδήλωση στο Tribeca Film Festival,ο Σπίλμπεργκ θυμήθηκε πώς ο αδικοχαμένος ηθοποιός του τηλεφωνούσε κάθε εβδομάδα με σκοπό να τον χαλαρώνει και να τον εμψυχώνει, όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα, παίζοντας κωμικούς ρόλους διά τηλεφώνου.

«Θα με έπαιρνε τηλέφωνο και για 15 λεπτά θα έκανε stand up comedy μέσω τηλεφώνου. Δεν έλεγε ποτέ «αντίο», πάντα θα έκλεινε όταν θα άκουγε το μεγαλύτερο γέλιο από μένα», ανέφερε ο βραβευμένος Όσκαρ σκηνοθέτης.

Το φεστιβάλ σηματοδότησε την πρώτη φορά που ο Σπίλμπεργκ παρακολούθησε τη «Λίστα του Σίντλερ» με κοινό από τη στιγμή της κυκλοφορίας της το 1993, μία εμπειρία που όπως λέει ο ίδιος τον γέμισε με μεγαλύτερα συναισθήματα πληρότητας από οποιαδήποτε άλλη ταινία έχει δημιουργήσει από τότε.

Ο Σπίλμπεργκ επίσης, άδραξε και την ευκαιρία να απαντήσει πολύχρονες φήμες γύρω από την ταινία. Όπως είπε ο Μελ Γκίμπσον δεν είχε ληφθεί υπόψη για τον ρόλο του Όσκαρ Σίντλερ, του ανθρώπου που έσωσε χιλιάδες ζωές από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ανέθεσε στον Μάρτιν Σκορτσέζε τη σκηνοθεσία  της ταινίας, καθώς αρχικά εκείνος δεν ήξερε αν ήταν αρκετά ώριμος να δημιουργήσει ένα φιλμ για το Ολοκαύτωμα.

Η «Λίστα του Σίντλερ» απέσπασε διθυραμβικά και έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αποφέροντας 321,3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Κέρδισε επτά Όσκαρ, μεταξύ των οποίων της Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook