Στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στο ΔΗΠΕΘΕΚ

στήριξη-της-συνεταιριστικής-τράπεζα-197725

???????????????????????????????Οικονομική στήριξη στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης θα προσφέρει η Συνεταιριστική τράπεζα Χανίων μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα.

Όπως έγινε γνωστό το ποσό που θα δοθεί στο ΔΗΠΕΘΕΚ θα είναι της τάξεως των 10.000 ευρώ και τουλάχιστον στην παρούσα φάση θα βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο το θέατρο.

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο Χανίων ο δήμαρχος Χανίων με τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής τράπεζας κ. Μιχάλη Μαρακάκη και τον Αντιπρόεδρο Κ. Γιώργο Ανδρουλάκη.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για οικονομικά, κοινωνικά αλλά και πολιτιστικά θέματα.

Ο πρόεδρος της τράπεζας κ. Μαρακάκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως θα υπάρξει στενή συνεργασία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων με την δημοτική αρχή προκειμένου να βοηθηθεί ο δήμος Χανίων στις διάφορες δραστηριότητες του.

Σε ότι αφορά τη στήριξη του ΔΗΠΕΘΕΚ ο κ. Μαρακάκης τόνισε πως ο δήμαρχος Χανίων ζήτησε τη συνδρομή της τράπεζας στο να αντιμετωπισθεί το οικονομικό πρόβλημα του θεάτρου της Κρήτης, «κι εμείς ανταποκριθήκαμε σε αυτό το αίτημα προκειμένου το ΔΗΠΕΘΕΚ να παραμείνει ζωντανό.»

Από την πλευρά του ο κ. Βάμβουκας είπε ότι  η τράπεζα Χανίων έγινε αναφορά στην κοινωνική οικονομία και έχει σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο στα πράγματα των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.

Ο δήμαρχος Χανίων είπε πως έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και αναφερόμενος στη στήριξη του θεάτρου σημείωσε «πως ζήτησα από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο να συμβάλουν με ένα συγκεκριμένο ποσό ώστε το ΔΗΠΕΘΕΚ να μην κλείσει.»

Ο κ. Βάμβουκας τέλος ανέφερε πως ο δήμος Χανίων θα συνεχίσει να στηρίζει το θέατρο και παράλληλα σημείωσε πως μέσα στο 2015 το ΔΗΠΕΘΕΚ θα εγκατασταθεί στο χώρο του Παλιού Τελωνείου προκειμένου εκεί να πραγματοποιεί πλέον τις δραστηριότητες του.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook