Στέκεται με το κεφάλι «μαγκωμένο» στις πόρτες του μετρό και δεν τη βοηθάει κανείς! | Video

στέκεται-με-το-κεφάλι-μαγκωμένο-στι-520180

Όσοι από εμάς χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σίγουρα έχουμε πετύχει ένα παρόμοιο ατύχημα στο λεωφορείο, το τρένο ή το μετρό.

Κάποιος αφηρημένος επιβάτης δεν συνειδητοποιεί έγκαιρα ότι έχει φτάσει στη στάση του, τρέχει να προλάβει το κλείσιμο των θυρών και… μαγκώνεται ανάμεσα τους, με πολύ επώδυνα αποτελέσματα.

Το φυσιολογικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι, φυσικά, οι άλλοι επιβάτες να βάλουν τις φωνές, να τρέξουν ενημερώσουν τον οδηγό ή να προσπαθήσουν να βοηθήσουν με άλλον τρόπο τον συνάνθρωπό τους. Αυτό που σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό, είναι να προσπερνούν τον «εγκλωβισμένο» επιβάτη σαν να μη συμβαίνει τίποτα, κάνοντας ό,τι δεν τον/την βλέπουν.

Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη την περασμένη Τρίτη στο μετρό της Νέας Υόρκης, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γούντλον του Μπρονξ, όταν το κεφάλι μιας μεσήλικης γυναίκας «πιάστηκε» στις πόρτες του συρμού και εκείνη παρέμεινε «μαγκωμένη» ανάμεσά τους για αρκετή ώρα, χωρίς να τη βοηθάει κανείς.

Εντύπωση στο βίντεο – που έγινε viral το τελευταίο 24ωρο – προκαλεί το γεγονός ότι μπροστά από τη γυναίκα περνούν αρκετά άτομα, τα οποία δεν δείχνουν καθόλου ανήσυχα, μεταξύ των οποίων και ένας υπάλληλος του μετρό της Νέας Υόρκης. Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο, η εταιρεία έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η υπάλληλος δεν «προσπέρασε» τη γυναίκα αλλά κατευθυνόταν στον οδηγό για να ζητήσει το ειδικό κλειδί με το οποίο θα ξεμπλόκαρε τις πόρτες.

Αυτό που δεν θα μάθουμε ποτέ είναι ποια δικαιολογία είχαν οι άλλοι «περαστικοί» που δεν μπήκαν στον κόπο να βοηθήσουν τη γυναίκα, όπως και ο επιβάτης που προτίμησε… να τραβήξει το viral βιντεάκι από το να κάνει κάτι πιο χρήσιμο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook