Σοκ: Την χτύπησε και τη βίασε επειδή αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε!

σοκ-την-χτύπησε-και-τη-βίασε-επειδή-αρν-223406

kopelaΣχεδόν αγνώριστη από το ξύλο έγινε μια 23χρονη γυναίκα στο Μεξικό, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και βιασμού από τον πρώην σύντροφό της, επειδή αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε εκείνος!

Η Βίρι Μπενίτεζ ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά της, όταν εμφανίστηκε στο σπίτι της ο 25χρονος πρώην σύντροφός της Φρεντ Ναταρέν και απαίτησε να την δει. Όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, ο Ναταρέν βγήκε εκτός εαυτού, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έχωσε στο αμάξι του, όταν εκείνη αρνήθηκε να την πάει στη δουλειά της για να μιλήσουν.

«Τον είχα χωρίσει πριν από μερικές εβδομάδες, επειδή ήταν βίαιος και δεν ήθελα να τον παντρευτώ», λέει η 23χρονη και εξιστορεί το τραγικό συμβάν που βίωσε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο πρώην σύντροφός της την οδήγησε σε ένα άδειο γκαράζ, όπου άρχισε να τη χτυπάει αλύπητα με ένα βαράκι, της έσπασε τη μύτη και της προκάλεσε απίστευτα τραύματα, μέχρι που η γυναίκα έφτασε σε ημι-λιπόθυμη κατάσταση.

«Καθώς με χτυπούσε, μου έλεγε ότι θα μου καταστρέψει το πρόσωπο έτσι ώστε να μην θέλει κανένας να είναι μαζί μου. Με κατηγόρησε ότι τον εξευτέλισα. Τον ικέτεψα να σταματήσει, αλλά με χτύπησε πιο δυνατά, μέχρι που έμεινα ημι-λιπόθυμη», λέει και τον κατηγορεί ότι στη συνέχεια την βίασε, ενώ εκείνη ήταν πνιγμένη στο ίδιο της το αίμα.

Όταν εκείνος τελείωσε και έφυγε, συγκεντρώνοντας ότι δύναμη της είχε απομείνει, η γυναίκα σηκώθηκε και έτρεξε σε ένα διπλανό εστιατόριο για να ζητήσει βοήθεια. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Ναταρέν.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook