Σοκ στην Εύβοια: Δεκατριάχρονος ασέλγησε σε πεντάχρονο αγοράκι

σοκ-στην-εύβοια-δεκατριάχρονος-ασέλγ-358770

Ο ανήλικος δράστης από τη Ρουμανία είχε βρει το παιδάκι να παίζει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και το είχε παρασύρει σε ένα απόμερο χωράφι

Στη σύλληψη ενός 13χρονου αγοριού από τη Ρουμανία, προχώρησε η Ασφάλεια Χαλκίδας μετά την καταγγελία κατοίκων της περιοχής Έξω Παναγίτσα ότι το βρήκαν να προσπαθεί να ασελγήσει σε ένα 5χρονο Ελληνόπουλο με το οποίο είχε γνωριμία!

Ο ανήλικος δράστης, που μετά την σύλληψη του ομολόγησε την ενοχή του, είχε βρει το παιδάκι να παίζει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και το είχε παρασύρει σε ένα απόμερο χωράφι, λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια. Εκεί τον είδαν περαστικοί να έχει κατεβάσει το παντελόνι του μικρού και να του κάνει ασελγείς πράξεις!

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν, έφτασαν αμέσως και συνέλαβαν τον 13χρονο που κατοικεί μόνιμα στην περιοχή με την οικογένειά του. Αμέσως μετά, συνέλαβαν και τους γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας άσκησε στον έφηβο αλλοδαπό δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια σε ανήλικο και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook