Σοκ σε σχολική εκδρομή από την Κρήτη | Βίντεο-ντοκουμέντο με ξενοδόχο που επιτέθηκε στην εκπαιδευτικό-συνοδό

σοκ-σε-σχολική-εκδρομή-από-την-κρήτη-β-644421

Διαστάσεις φαίνεται να παίρνει ένα σοβαρό επεισόδιο, που αφορά στην βίαιη επίθεση ξενοδόχου από πόλη της Πελοποννήσου εις βάρος γυναίκας εκπαιδευτικού ΕΠΑΛ του Ηρακλείου.

Το επεισόδιο αποκάλυψε το Cretalive και σημειώθηκε σε πόλη που είχαν επισκεφτεί οι μαθητές στο πλαίσιο πολυήμερης εκδρομής, ενώ όπως αναφέρεται δε θα μείνει ατιμώρητο.

Επιστρέφουν σήμερα οι μαθητές και οι συνοδοί τους καθηγητές αλλά και οι γονείς στο Ηράκλειο και πρόκειται α προχωρήσουν σε καταγγελία του περιστατικού στις αρμόδιες υπηρεσίες, σε συνεννόηση με το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Αναμένεται δε να καταθέσουν και μηνύσεις.

Για το περιστατικό μάλιστα θα γίνει και αναφορά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου όπως αναφέρει η παθούσα στην εφημερίδα Πατρίς.

Όλα ξεκίνησαν όταν η καθηγήτρια εγκάλεσε τον ξενοδόχο για ελλειπή καθαριότητα γεγονός που εξόργισε τον τελευταίο ο οποίος δε δίστασε να της επιτεθεί και να χειροδικήσει σε βάρος της.

Το περιστατικό κατέγραψαν με τα κινητά τους μαθητές του σχολείου ενώ στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η επιθετική διάθεση του ξενοδόχου.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook