Σοκ: Σάπισε την γυναίκα του στο ξύλο για να την…συνετίσει!

σοκ-σάπισε-την-γυναίκα-του-στο-ξύλο-για-343952

Πανικός σε απομακρυσμένη συνοικία του Βόλου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (11-03-2016).

Μια 35χρονη γυναίκα καλούσε σε βοήθεια, καθώς ο 32χρονος σύντροφός της, τη χτυπούσε με χέρια – πόδια και την έβριζε, με σκοπό να τη «συνετίσει» μέσα στο χώρο της επιχείρησής του, όπου την οδήγησε μετά από τη βραδινή τους έξοδο.

Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έληξε με την επέμβαση Αστυνομίας, καθώς κάτοικοι της περιοχής αναστατώθηκαν από τις φωνές, βγήκαν έξω από τα σπίτια τους να δουν τι συμβαίνει και φοβούμενοι τα χειρότερα κάλεσαν σε βοήθεια.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, οι οποίοι συνέλαβαν τον 32χρονο και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Βόλου. Η γυναίκα κατέθεσε εναντίον του μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Η 35χρονη ήταν τραυματισμένη στο πρόσωπο από τις γροθιές, αλλά και στο κεφάλι, όπου έφερε κακώσεις, ενώ από το ξεμάλλιασμα τις έλειπαν τούφες από τα μαλλιά. Χρειάστηκε την παροχή πρώτων βοηθειών από το Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 32χρονος την άρπαξε από τα μαλλιά, την κλώτσησε, την έβαλε μέσα στην αποθήκη της επιχείρησής του, τη χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο και την εξύβριζε. Λίγο νωρίτερα το ζευγάρι, που συμβιώνει, βρισκόταν σε ουζερί με φιλικά τους πρόσωπα όταν για ασήμαντη αφορμή λογομάχησαν. Ωστόσο, η διαφωνία έμελλε να εξελιχθεί σε εφιάλτη για την 35χρονη, καθώς όταν τελείωσε το τραπέζι ο σύντροφός της είχε άλλα σχέδια και αντί για το σπίτι, την οδήγησε στην επιχείρησή του για να τη «συνετίσει».

Φοβούμενη για τη ζωή της άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ εκείνος συνέχιζε να τη χτυπά.Ο 32χρονος κατηγορήθηκε από την Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση και το μεσημέρι δικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε. Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, με έφεση που να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο ότι θα παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο του κάθε μηνός στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Στο Αυτόφωρο η 35χρονη ανακάλεσε την καταγγελία. Ισχυρίστηκε ότι έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα στον ΟΚΑΝΑ και ότι κατά τη μεταφορά τους με το αυτοκίνητο έπαθε κρίση πανικού, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να βγει από το όχημα, ενώ ήταν σε κίνηση. Ο σύντροφός της υποστήριξε ότι προσπάθησε να την συγκρατήσει, όμως δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να την τραυματιστεί. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν το Δικαστήριο, το οποίο καταδίκασε τον 32χρονο, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου – taxydromos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook