Σοκ: Προσπάθησε να θάψει ζωντανή την 9χρονη κόρη του! | Photos

σοκ-προσπάθησε-να-θάψει-ζωντανή-την-9χρ-204916

paidi-lakkos1-570-800x445Μια φρικιαστική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας προκαλώντας τον αποτροπιασμό αλλά και την οργή όλων.Ένας πατέρας από την Ινδία προσπάθησε να θάψει ζωντανό το 9χρονο κοριτσάκι του.

Μάλιστα η εικόνα της μικρής να είναι φιμωμένη και θαμμένη σχεδόν μέχρι το λαιμό, έχοντας δεμένα τα χέρια της κάνει το γύρο του διαδικτύου και όπως βλέπετε κι εσείς είναι το λιγότερο σοκαριστική!

Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής η γυναίκα του απουσίαζε οπότε άρπαξε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ανατριχιαστικό του σχέδιο. Έτσι, ο Αντούλ Χουσείν άνοιξε έναν λάκκο στην πίσω αυλή του σπιτιού του στην πόλη Πούτια.

paidi lakkos

Άρπαξε την μικρούλα Ρουκσένα, η οποία έπαιζε στο δωμάτιο της, την φίμωσε με κολλητική ταινία, της έδεσε τα χέρια με σχοινί και την έβαλε μέσα στον λάκκο, πετώντας χώμα για να την καλύψει και να πεθάνει από ασφυξία.

Ο λόγος; Ήταν ζωηρή και δεν του άρεσε! Για καλή της τύχη, την είδαν οι γείτονες, οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Μέχρι να έλθει η αστυνομία είχε επιστρέψει και η μητέρα του παιδιού, η οποία ανήσυχη το έψαχνε, όμως εκείνος της έλεγε ότι δεν ξέρει που είναι, ενώ το είχε καλύψει με ένα βαρέλι μπαμπού.

Η αστυνομία συνέλαβε τον αδίστακτο πατέρα, ενώ η 9χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σε σταθερή κατάσταση!

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook