Σοκ: Νήπιο πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο που… το ξέχασε η μητέρα του!

σοκ-νήπιο-πέθανε-μέσα-στο-αυτοκίνητο-π-206137

ImageHandler (1)Ένα νήπιο αγοράκι 16 μηνών πέθανε την περασμένη Παρασκευή μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο της μητέρας του στην πόλη Wanganui της Νέας Ζηλανδίας. Οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές, καθώς εκεί τώρα είναι καλοκαίρι και η γυναίκα νόμιζε ότι καθ’ οδόν προς την δουλειά της είχε αφήσει το αγοράκι της στον παιδικό σταθμό!

Η μητέρα του άτυχου παιδιού είναι ανώτερη υπάλληλος στο νοσοκομείο της πόλης και άφησε το αγοράκι μέσα στο κλεισμένο αυτοκίνητο, στο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Όταν η γυναίκα πήγε να πάρει το αυτοκίνητο βρήκε το παιδί της νεκρό…

Η σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ουέλλιγκτον για να γίνει νεκροψία και να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα New Zealand Herald η αστυνομία διενεργεί ανάκριση για την υπόθεση, εξετάζοντας τόσο την οικογένεια του νηπίου, όσο και το προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε αρχικά το παιδί.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής David Kirby δήλωσε για την υπόθεση: «Κάθε θάνατος παιδιού είναι πάντα τραγικός. Είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιοδήποτε σχόλιο για το τι έχει συμβεί, καθώς και για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της έρευνας».

Η διευθύντρια του νοσοκομείου στο οποίο εργάζεται η μητέρα του παιδιού, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα, ότι θα πρέπει να αφήσουν την οικογένεια να πενθήσει και τις αρχές, αστυνομία και ιατροδικαστή, να πραγματοποιήσουν τις έρευνές τους.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook