Σοκ: Νάρκωσαν και βίασαν ομαδικά 20χρονη φοιτήτρια | Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

σοκ-νάρκωσαν-και-βίασαν-ομαδικά-20χρονη-124179

biasmos660Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις νεαρούς καταγγέλλει ότι έπεσε μία 20χρονη φοιτήτρια. Όλα άρχισαν από μία διαδικτυακή γνωριμία στο facebook. Η κοπέλα συζητούσε για καιρό με έναν νεαρό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και μετά από λίγο καιρό πείστηκε να τον συναντήσει.

Το ραντεβού κλείστηκε σε ένα διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη όπου όπως της είπε ο νεαρός, θα ήταν κι άλλα άτομα. Η φοιτήτρια πήγε στο σπίτι ωστόσο ενώ διασκέδαζε με την υπόλοιπη παρέα, απ’ ότι φαίνεται της έριξαν κάποια ουσία στο ποτό της με αποτέλεσμα να αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, τη βίασαν τέσσερα άτομα, παρουσία μάλιστα μία άλλης γυναίκας.

Από πληροφορίες προκύπτει ότι η ουσία που της χορήγησαν είναι γνωστή ως «μιάου-μιάου» και διακινείται κυρίως μέσω διαδικτύου, ενώ κάνει θραύση σε νυχτερινά μαγαζιά στο εξωτερικό.

Η 20χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ κατάφερε να εντοπίσει τους φερόμενους ως βιαστές της στο facebook. Οι τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.

Πηγή: iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook