Σοκ με Τσίτα στο ΣΥΝΚΑ: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

σοκ-με-τσίτα-στο-συνκα-χάνει-το-υπόλοιπ-665677

Τα χαμόγελα στο ΣΥΝΚΑ επισκίασε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Τσίτα, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο.

Ο ίδιος τα έχει με την ατυχία του, καθώς διανύει μία πολύ καλή χρονιά και περίμενε διακαώς τον τελικό, αλλά δυστυχώς χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Από εκεί και πέρα, μπορεί η απουσία του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Μυλωνάκη, λόγω προβλήματος υγείας να ήταν αισθητή πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χανίων, ωστόσο… πρόεδρος δεν έλειπε από τη σαββατιάτικη προπόνηση.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς, καθώς ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΣΥΝ.ΚΑ., Απόστολος Αλεξάκης, βρέθηκε εκεί και παρακολούθησε την προπόνηση.

«Έχουμε καλή ομάδα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στον τελικό. Θέλω να παίξετε ωραίο ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθείτε», είπε στους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα σε συγκεκριμένους αθλητές από τους οποίους ζήτησε να… σκοράρουν!

Ευχαριστήριο

«Με αφορμή τον τελικό της ερχόμενης εβδομάδας, η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ. ευχαριστεί τον Δήμο Χανίων και την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός για την παραχώρηση του προπονητηρίου της Μοναχής Ελιάς, για τις ανάγκες της ομάδας μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook