Σοκ: Καλόγρια τρύπησε με βελόνα μαθητή για να… τον βάλει στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας! | Photos

σοκ-καλόγρια-τρύπησε-με-βελόνα-μαθητή-234438

kalogriaΗ αδελφή Ludovita φαίνεται ότι έχει «υπερβολικό ζήλο» για την δουλειά της ή μάλλον, έχει ερμηνεύσει με λάθος τρόπο τα Θεία Πάθη, αλλιώς δεν εξηγείται η σοκαριστική συμπεριφορά της απέναντι σε επτάχρονο μαθητή, την ώρα που δίδασκε το μάθημα των Θρησκευτικών.

Η 30χρονη αδελφή κατά την διάρκεια του μαθήματος φώναξε τον επτάχρονο μαθητή Adam Celko να πάει κοντά της και αφού έβγαλε μια μεγάλη βελόνα από την τσάντα της, τσίμπησε με δύναμη το χέρι του μικρού μαθητή, αφήνοντάς του ένα τεράστιο σημάδι και βέβαια, αρκετό πόνο. Τα υπόλοιπα παιδιά έμειναν αποσβολωμένα, ενώ εκείνη απείλησε το παιδί, ότι, αν είναι ανυπάκουος μαθητής, θα τραβήξει όσα και ο Ιησούς.

PAY-Adam-Celko

Εξοργισμένη η μητέρα του επτάχρονου δήλωσε ότι ο μικρός πήγε με τραύμα στο πίσω μέρος του χεριού του και όταν τον ρώτησε, ποιος του το προξένησε, εκείνος απάντησε, η δασκάλα! Η 30χρονη μητέρα του μαθητή αναρωτήθηκε ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα της μοναχής. Η Helena Celko είπε χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι τώρα που πλησιάζει το Πάσχα τι θα κάνει η αδελφή; Θα σταυρώσει κάποιον από τους μαθητές ή θα βάλει με σφυρί καρφιά στα χέρια τους;».

PAY-Sister-Ludovitas-school

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο στην πόλη Kysucke Nove Mesto, στην βόρεια Σλοβακία και ήδη εκπρόσωπος του σχολείου καταδίκασε το περιστατικό. Ο τοπικός ιερέας Peter Holbicka, δήλωσε ότι η αδελφή Ludovita απομακρύνθηκε από το σχολείο και ο ίδιος ανέφερε ότι σκοπεύει να έχει μια προσωπική συζήτηση μαζί της για το συμβάν.

Πάντως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του σχολείου, η 30χρονη καλόγρια ισχυρίζεται ότι δεν έκανε εκείνη το τραύμα στον μαθητή, αλλά το προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του, όταν τους μίλησε για τα Πάθη του Χριστού και τους κάλεσε να βιώσουν ήπιο πόνο για να νιώσουν τι πέρασε ο Ιησούς!

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook