Σοκ: Κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του συντρόφου και πατέρα των παιδιών της!

σοκ-κάρφωσε-το-μαχαίρι-στην-καρδιά-του-251142

ResizerΟρφανά από πατέρα άφησε μια 22χρονη τα δύο παιδιά της, η οποία μαχαίρωσε και σκότωσε τον κατά ένα χρόνο μικρότερο φίλο της, και στη συνέχεια υποστήριξε ότι κάποιος άλλος έκανε το φονικό!

Η επίθεση συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και θύμα είναι ο 21χρονος Κάιλ Φάρελ, ο θάνατος του οποίου προκλήθηκε από μια μαχαιριά στο στήθος με κουζινομάχαιρο στο σπίτι όπου έμενε η οικογένεια.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο σήμερα, η κατηγορούμενη Φαρίσα Μάρτιν, βρέθηκε δήθεν συντετριμμένη και ισχυρίστηκε ψευδώς πως κάποιος είχε εισβάλει στο σπίτι τους, και τους επιτέθηκε.

«Η πραγματικότητα, όμως, ήταν διαφορετική. Παρά τις απανωτές αρνήσεις, τελικά παραδέχτηκε ότι αυτή τον μαχαίρωσε. Στην τελευταία ανάκριση από την αστυνομία, ισχυρίστηκε ότι ήταν σε αυτοάμυνα», είπε ο εισαγγελέας.

Ωστόσο, όπως, προκύπτει από τα στοιχεία, η δολοφονία δεν ήταν μιας πράξη αυτοάμυνας, ούτε απώλειας ελέγχου και όπως φαίνεται η ίδια προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές με τις καταθέσεις της.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook