Σοκ: απήγαγαν το 6χρονο παιδί τους για να το σκληραγωγήσουν!

σοκ-απήγαγαν-το-6χρονο-παιδί-τους-για-ν-214268

paidi​Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών μητέρα, θεία και γιαγιά σκηνοθέτησαν την ψεύτικη απαγωγή του εξάχρονου αγοριού τους, επειδή θεωρούσαν πως ήταν πολύ καλός κι ευγενικός με τους ξένους.

Η 38χρονη θεία του αγοριού, Ντενίς Κρούτιλ φέρεται να ζήτησε από έναν συνάδελφό της, τον 23χρονο Νέιθαν Φάιεροβντ να την βοηθήσει να φοβίσουν τον ανιψιό της, με τη συγκατάθεση της 25χρονης μητέρας του Ελίζαμπεθ Χαπ και της γιαγιάς του Ρόουζ Μπριούερ.

oikogeneia-

Όλα έγιναν την περασμένη βδομάδα, όταν ο Φάιεροβντ παρέσυρε το αγόρι μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ εκείνο επέστρεφε από το σχολείο. Στην συνέχεια, αφού του έκλεισε τα μάτια με ένα μπουφάν για να μην βλέπει, τον οδήγησε στο υπόγειο του σπιτιού του, απειλώντας τον πως δεν θα ξαναδεί ποτέ τη μητέρα του και πως θα τον καρφώσει στον τοίχο του υπογείου.

Το παιδάκι τότε έκλαιγε με λυγμούς και ο Φάιεροβντ το απείλησε με όπλο για να σταματήσει.

Το μαρτύριο του μικρού όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η θεία του, του κατέβασε το παντελόνι του, απειλώντας τον πως θα τον πουλούσαν σαν σκλάβο του σεξ.

Τελικά, η οικογένεια έλυσε το παιδάκι και του έκανε κήρυγμα για τους ξένους.

Ο μικρός τρομοκρατημένος πήγε σχολείο την επόμενη μέρα αποκαλύπτοντας τι του συνέβη. Η δασκάλα κάλεσε την αστυνομία που προχώρησε στις 6 Φεβρουαρίου σε συλλήψεις των εμπλεκομένων.

Η γιαγιά του μικρού εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη καθώς κατηγορείται για τον διάρκειας 4 ωρών βασανισμό του εγγονού της.

Η Ρόουζ Μπριούερ, μοιράζεται τον ίδιο δικηγόρο με τον Νέιθαν Φάιεροβντ ενώ και οι δύο δήλωσαν αθώοι ενώ όλοι οι κατηγορούμενοι ανέφεραν πως δεν νομίζουν ότι έκαναν λάθος.

Η μητέρα, η θεία , η γιαγιά αλλά και ο συνάδελφος της θείας του παιδιού κρατούνται.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook