Σοκ : Ακέφαλο πτώμα ξεβράστηκε στην ακτή παραλίας

σοκ-ακέφαλο-πτώμα-ξεβράστηκε-στην-ακτ-341411

Μυστήριο και σοκ έχει κυριεύσει του κατοίκους στο Μπατσί στην Άνδρο, καθώς τα κύματα ξέβρασαν στην ακτή ένα ακέφαλο πτώμα. Το απόγευμα της Κυριακής περίπου στις 6.30 κάτοικοι του νησιού, βρήκαν στην παραλία ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ. Βρήκαμε το πτώμα το απόγευμα, ήταν σε προχωρημένη σήψη, πιθανολογούν ότι ήταν μετανάστης που έχασε τη ζωή του. Δεν είναι κάποιος από το νησί», λέει ο κ. Γιώργος στο protothema.gr.

Όπως εξηγεί ο κ. Γιώργος, το απόγευμα της Κυριακής, εκείνος και δυο ακόμη κυρίες, κάτοικοι του νησιού, περνούσαν από την παράλια και ξαφνικά είδαν το αποκρουστικό αυτό θέαμα και ειδοποίησαν αμέσως το λιμενικό. Δε μπορούσαν να διακρίνουν αν ήταν μετανάστρια η γυναίκα, καθώς εντοπίστηκε μόνο ο σκελετός και μέρη του σώματος, όπως λέει σοκαρισμένος ο κάτοικος του νησιού.

Εικάζεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ότι πρόκειται για μετανάστρια που χάθηκε στη θάλασσα και τα ρεύματα την έφεραν στην παραλία, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα του νησιού, enandro.gr.

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook