Σοκολατάκια αμυγδάλου

σοκολατάκια-αμυγδάλου-630273

Υπέροχα σοκολατάκια που λιώνουν στο στόμα, αφήνοντας πίσω τη γεύση της κουβερτούρας και την υπέροχη γεύση του αμύγδαλου. Αδύνατον να σταματήσετε σε ένα μόνο!

Μερίδες:για περίπου 20-25 κομμάτια Χρόνος προετοιμασίας:30′ Χρόνος μαγειρέματος:10′ Έτοιμο σε:40′

Υλικά

200γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα καθαρισμένα ανάλατα

50γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Grand Marnier ή άλλο ποτό της αρεσκείας σας

150γρ. (3/4 φλιτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη

2 φάκελοι Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες

Διαδικασία

Βρέχετε τα αμύγδαλα με το ποτό, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη, τα ανακατεύετε και τα περνάτε από το μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πάστα.

Πλάθετε την πάστα σε μπαλάκια και βάζετε μέσα αν θέλετε ένα ολόκληρο αμύγδαλο καβουρντισμένο.

Λιώνετε την Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες σύμφωνα με τις οδηγίες. Καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντάς τα ένα-ένα στη λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνετε να παγώσουν.

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook