Σοκαριστικό: 12χρονες μαχαίρωσαν 12 φορές συμμαθήτριά τους ως θυσία σε μυθικό πλάσμα! | Photos

σοκαριστικό-12χρονες-μαχαίρωσαν-12-φορέ-216371

ResizerΣυγκλονίζει η υπόθεση δύο 12χρονων κοριτσιών από το Γουισκόνσιν των ΗΠΑ, τα οποία κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας συμμαθήτριάς τους. Η Πέιτον Λέουτνερ βρέθηκε μαχαιρωμένη στο δάσος τον Μάιο του 2014 (τελικά σώθηκε) και οι 12χρονες κατηγορούνται για την επίθεση, την οποία μάλιστα, έκαναν ως θυσία σ’ ένα φανταστικό πρόσωπο, τον Σλέντερμαν!

12xrones.13Στο σημειωματάριο ενός εκ των δύο, της Μόργκαν Γκέιζερ, βρέθηκε ένα τρομακτικό σκίτσο που απεικονίζει μια δολοφονία. Ένα κορίτσι που έχει μάτια γάτας και κρατά ένα δρεπάνι, έχει σκοτώσει ένα άλλο κορίτσι, ενώ από πάνω, η ίδια έχει γράψει: «I love killing people» δηλαδή «Αγαπώ να σκοτώνω ανθρώπους».

12xrones.3

Οι δικαστές εξετάζουν την περίπτωση να δικάσουν τα κορίτσια ως ενήλικα, καθώς ήταν ξεκάθαρη η αφοσίωση τους στον αστικό μύθο, του Σλέντερμαν, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση που καταδικαστούν θα έρθουν αντιμέτωπες με ποινή φυλάκισης ως και 60 χρόνια.

Στα υπάρχοντα των 12χρονων κοριτσιών βρέθηκαν ακόμη, κούκλες με ακρωτηριασμένα μέλη, οι οποίες έφεραν σατανικά σύμβολα στον κορμό τους.

12xrones.6

12xrones.7

12xrones.8

Ακόμη, βρέθηκε στο σημειωματάριο ένας κατάλογος με τα «απαραίτητα» εργαλεία… όπως ένα χάρτης για το δάσος, μαχαίρι κουζίνας κτλ.

129

12xrones.10

12xrones.11

Οι δικηγόροι της Ανίσα Γουιέσερ και της Μόργκαν Γκέιζερ, προσπαθούν να πετύχουν την εκδίκαση των κοριτσιών ως ανήλικα, ισχυριζόμενοι πως οι πελάτισσες τους είναι ψυχικά διαταραγμένες. Παραδέχονται πως μαχαίρωσαν 12 φορές τη συμμαθήτρια τους αλλά η εμμονή τους στον Σλέντερμαν της έκανε να πιστεύουν πως αν δεν εκτελέσουν τις διαταγές του, αυτός θα σκότωνε τις οικογένειες τους!

12xrones.4

12xrones.5

Για την ιστορία, ο Σλέντερμαν είναι ένα μυθικό πλάσμα του διαδικτύου, ο οποίος απεικονίζεται συχνά ως αφύσικα ψηλός, με λεπτή φιγούρα, χωρίς χαρακτηριστικά προσώπου και μαύρο κοστούμι. Ο ίδιος λέγεται ότι έχει μακριά πλοκάμια για όπλα, τα οποία προτάσσει για να συλλάβει το θήραμα του. Συνήθως καταδιώκει, απαγάγει και τραυματίζει παιδιά και, ανάλογα με τις ερμηνείες του μύθου, μπορεί να προκαλέσει απώλεια μνήμης, αϋπνία και παράνοια.

12xrones.12

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook