Σοκαριστικό: Πάτησε κατά λάθος με το αμάξι την 16 μηνών κόρη του!

σοκαριστικό-πάτησε-κατά-λάθος-με-το-αμ-223434

Resizer​Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας πατέρας σκότωσε την κόρη του κατά λάθος, έξω από το σπίτι τους στο Leeds.

Ο λόγος για τον 36χρονο Scott Pitts, ο οποίος χτύπησε με το αμάξι την 16 μηνών κόρη του Angel Pitts, καθώς νόμιζε πως η μικρή ήταν μέσα στο σπίτι. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ατυχήματος την προσοχή του πατέρα είχε τραβήξει το σκυλί της οικογένειας, ένα Jack Russel, το οποίο είχε βγει στο δρόμο. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο 36χρονος την μοιραία στιγμή, φώναζε στον συνεργάτη του να φέρει το σκύλο μέσα στο σπίτι.

Η μικρούλα, βρέθηκε κάτω από το αμάξι της οικογένειας από τον συντετριμμένο πατέρα ο οποίος αρχικά πίστευε πως είχε πέσει πάνω σε ένα παιχνίδι της κόρη του που ήταν παρατημένο στον κήπο.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ένας αστυνομικός στο δικαστήριο «Η Angel ήταν μέσα στο σπίτι και έβλεπε τηλεόραση. Ο πατέρας της βγήκε έξω για να πάει στο όχημά του και να πάρει ένα DVD. Tότε τον ακολούθησε ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος βγήκε στο δρόμο. Η μικρή τότε βγήκε από το σπίτι χωρίς να την πάρει κανένας είδηση. Η Angel, που μόλις είχε μάθει να περπατάει, κατευθύνθηκε προς το αμάξι κοντά σε μία από τις μπροστινές ρόδες. Ο πατέρας της δεν την είδε. Τότε την έριξε κάτω παρασέρνοντας την και χτυπώντας την στο κεφάλι. Ο Scott τότε κατάλαβε πως έπεσε πάνω σε κάποιο παιχνίδι. Όταν όμως κατέβηκε από το αμάξι είδε τρομοκρατημένος πως είχε παρασύρει την ίδια του την κόρη. Τότε άρχισε να ουρλιάζει: “Βοήθεια, βοήθεια!”»

Η οικογένεια στην κηδεία της μικρής αποφάσισε να ντυθεί με ήρωες του Disney που λάτρευε η Angel…

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook