Σοκαριστικό: Νεογέννητο κοιμάται δίπλα σε… όπλο και χειροβομβίδα! | Photo

σοκαριστικό-νεογέννητο-κοιμάται-δίπ-242353

sokΜια φωτογραφία στην οποία ένα νεογέννητο μωρό κοιμάται δίπλα σε μια χειροβομβίδα, ένα όπλο και ένα πιστοποιητικό γεννήσεως, την οποία ανέβασαν οι τζιχαντιστές στο διαδίκτυο, κάνει το γύρο του κόσμου.

Στο έγγραφο του μωρού αναφέρεται πως ονομάζεται «Jrah», η μητέρα του «Om» και ο πατέρας του «Αbu» ενώ η ταυτότητα έχει εκδοθεί από το Ισλαμικό Κράτος.

sok-mwro

«Δείχνοντας το πιστοποιητικό γεννήσεως, αλλά και το γεγονός πως η οργάνωση προσηλυτίζει μωρά, οι τζιχαντιστές υποδηλώνουν ότι θα μείνουν για πολύ καιρό», δήλωσε ο ειδικός για θέματα τρομοκρατίας Dr. Κλαρκ Τζόουνς.

Την φωτογραφία αναδημοσίευσαν ακτιβιστές κατά του ISIS στη Συρία, θέλοντας να αναδείξουν πως η ισλαμιστική οργάνωση συνιστά παγκόσμια απειλή. «Αυτό το παιδί θα είναι κίνδυνος για εσάς, όχι μόνο για μας», αναφέρει το μήνυμα των ακτιβιστών κάτω από τη φωτογραφία.

Η γνησιότητά της δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, θυμίζει, όμως, παλαιότερες φωτογραφίες της τρομοκρατικής οργάνωσης με μωρά και όπλα, τις οποίες χρησιμοποιεί για να αναδείξει την επόμενη γενιά των τζιχαντιστών.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook