Σοκαριστικό: Εργοδότες κρατούσαν επί 2 χρόνια 22χρονη αλυσοδεμένη από το λαιμό!

σοκαριστικό-εργοδότες-κρατούσαν-επί-2-243141

alusidesΣυνταρακτική είναι η ιστορία μιας 22χρονης κοπέλας από το Μεξικό, η οποία επί δύο χρόνια κρατούνταν αλυσοδεμένη από το λαιμό ως σκλάβα και υφίστατο βασανιστήρια από τους φύλακες της. Η φρικτή ιστορία της αποκαλύφθηκε όταν η ίδια κατάφερε να δραπετεύσει από το κολαστήριο που ήταν φυλακισμένη.

Σύμφωνα με τις αρχές, το μαρτύριό της ξεκίνησε όταν οι ιδιοκτήτες του στεγνοκαθαριστηρίου στο οποίο δούλευε, την κατηγόρησαν ότι έκλεψε χρήματα. Την αλυσόδεσαν και την έβαζαν να κάνει δουλειές. Μόλις σταματούσε έστω και για μια στιγμή για να ξεκουραστεί, οι βασανιστές της την χτυπούσαν κατ’ επανάληψη με έναν κάβουρα, με μαστίγιο και την έκαιγαν με πυρωμένο σίδερο!

Η κοπέλα, που δεν κατονομάζεται, κατάφερε να δραπετεύσει και πήγε κατευθείαν στην αστυνομία. Έπειτα από έφοδο στο κατάστημα, συνελήφθησαν τέσσερις γυναίκες και ένας άντρας που ήταν υπεύθυνοι για τη λειτουργία του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρώπινο δουλεμπόριο.

Όπως αποκάλυψε ο εισαγγελέας, ο λαιμός της γυναίκας ήταν παραμορφωμένος από τις αλυσίδες που είχαν δημιουργήσει πληγές στο δέρμα της, ενώ κάθε φορά που αυτές επουλώνονταν, οι ιδιοκτήτες σκούπιζαν τα υπολείμματα και αντικαθιστούσαν τα δεσμά της. Η ίδια είχε φτάσει σε σημείο να μασουλάει πλαστικές σακούλες, για να ξεγελάσει την πείνα της.

Η 22χρονη υποφέρει από σοβαρή μορφή αναιμίας και έχει μεταφερθεί σε ειδικό κατάλυμα για να αναρρώσει, ενώ η δίκη των βασανιστών της συνεχίζεται.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook