Σοκαριστικό βίντεο | Δέρνουν μέχρι θανάτου τον ληστή κοσμηματοπωλείου – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

σοκαριστικό-βίντεο-δέρνουν-μέχρι-θαν-743110

Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θάνατο του ανθρώπου που επιχείρησε να το ληστέψει, την Παρασκευή.

Ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίζει κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Επίσης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ένα ακόμη άτομο, που καταγράφηκε σε βίντεο να κλωτσά τον επίδοξο ληστή, ανάμεσα σε σπασμένα γυαλιά από τη βιτρίνα. Η νεκροψία- νεκροτομή θα διενεργηθεί τη Δευτέρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του τελευταίου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό φαίνεται ένας άντρας να πετά ένα αντικείμενο μέσα από τη βιτρίνα κι ενώ ο δράστης βρίσκεται ακόμη εντός του καταστήματος.

Στη συνέχεια ο επίδοξος ληστής, που φαίνεται να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών, σκύβει και μπαίνει σε ένα χαμηλό σταντ της βιτρίνας, στην προσπάθειά του να βγει. Τότε οι δυο άντρες τον πλησιάζουν και αρχίζουν να τον κλοτσάνε, ρίχνοντας σπασμένα γυαλιά πάνω του. Συνεχίζουν έως ότου ο άντρας καταφέρνει να βγει και σωριάζεται στο πεζοδρόμιο, όπου παρέμεινε ακίνητος. Στη συνέχεια διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook