Σοκαριστική θεωρία για τη μικρή Μαντλίν: «Οι γονείς συγκάλυψαν τον θάνατό της»

σοκαριστική-θεωρία-για-τη-μικρή-μαντλ-516954

Ένα ακόμα χτύπημα για την οικογένεια της μικρής Μαντλίν λίγο πριν συμπληρωθούν 10 χρόνια από την εξαφάνισή της.

Ένας πρώην αστυνομικός που ερευνούσε την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν υποστηρίζει πως οι γονείς της συγκάλυψαν τον θάνατό της. Ετοιμάζεται μάλιστα να εκδώσει βιβλίο που θα συμπέσει με τα 10 χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Οι γονείς της μικρής Μαντλίν Κέιτ και Τζέρι υποστηρίζουν πως ο συνταξιούχος αστυνομικός Goncalo Amaral είπε δηλητηριώδη ψέματα, τονίζοντας πως κανένας εκδότης στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα το δημοσιεύσει.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός γράφει τις τελευταίες σελίδες του δεύτερου βιβλίου του για τη μικρή Μαντλίν και θέλει να το κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Απριλίου για να βγει στα βιβλιοπωλεία λίγες ημέρες πριν από τα 10 χρόνια εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

«Οι γονείς της Μαντλίν γνωρίζουν πως κανένας εκδότης δεν θα τολμήσει να το αγγίξει σε αυτή τη χώρα λόγω των νόμων της δυσφήμισης και του ότι θα αντιμετωπίσουν νομικές συνέπειες. Οι εκδότες έχουν νομικές ευθύνες. Ας δούμε τι λέει αυτή τη φορά. Έχει γράψει ένα ακόμα βιβλίο για να συμπέσει με την επέτειο. Αν επαναλάβει κατηγορίες εναντίον της Κέιτ και του Τζέρι θα το κοιτάξουν οι δικηγόροι τους», δήλωσε στη The Sun πηγή κοντά στην οικογένεια.

Ο Goncalo Amaral είχε γράψει το πρώτο του βιβλίο ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν στο τουριστικό θέρετρο Praia da Luz τον Μάιο του 2007 και είχε προκληθεί τεράστια δικαστική διαμάχη για συκοφαντική δυσφήμιση. Είχε εκδοθεί στην Πορτογαλία όπου και απαγορεύτηκε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης, ενώ είχε συνδυαστεί με προσφορά 350.000 λιρών για τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ.

Ο πρώην αστυνομικός ισχυρίζεται πως η 3χρονη μικρή Μαντλίν πέθανε στο διαμέρισμα και οι γονείς της συγκάλυψαν τον θάνατό της και έκρυψαν το πτώμα της. Η Κέιτ και ο Τζέρι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του, επιμένοντας πως απήχθη ενώ ήταν μόνη της με τα μικρότερα δίδυμα αδερφάκια της.

«Το δεύτερο βιβλίο του πρόκειται να εκδοθεί στα τέλη Απριλίου για μέγιστο αντίκτυπο. Νομίζει ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Ξέρει ότι ο κόσμος είναι γοητευμένος με την ιστορία της μικρής Μαντλίν και τους γονείς της», τόνισε άνθρωπος κοντά στον Amaral.

newsit.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook