Σοκαριστική αποκάλυψη για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: «Τη μετέφεραν νεκρή»

σοκαριστική-αποκάλυψη-για-το-θάνατο-τ-655138

Σοκαριστική αποκάλυψη κάνει ο πρώην υπαρχηγός της πυροσβεστικής για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Οι δράστες τη μετέφεραν νεκρή στο πίσω κάθισμα, όπως δήλωσε στο Star, «η Eιρήνη ήταν ήδη νεκρή όταν οι δράστες τη μετέφεραν στο πίσω κάθισμα»

Το αποτύπωμα από το μποτάκι της Ειρήνης Λαγουδη το οποίο  βρέθηκε ανάγλυφο στον ουρανό του αυτοκινήτου στο πίσω μέρος είναι το στοιχείο – κλειδί. Λύνει ουσιαστικά το γρίφο  πώς βρέθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος.

Η Ειρήνη Λαγούδη δεν αντιστάθηκε, καθώς ήταν ήδη νεκρή, διαπιστώνει ο τεχνικός σύμβουλος Ανδριανός Γκρουρμπάτσης.

«Είχε σταματήσει η παραγωγή αιθάλης όταν έγινε αυτό το αποτύπωμα, δηλαδή είχε σβήσει η φωτιά, είχαν ανοίξει οι δράστες την πόρτα του συνοδηγού.

Το γεγονός ότι δεν είναι σβησμένο αλλά ανάγλυφα αποτυπωμένο, αποδεικνύει μετά βεβαιότητας ότι ήταν ήδη νεκρή και αυτό έγινε στην προσπάθεια των δραστών να την τοποθετήσουν στο πίσω κάθισμα», εξηγεί.

«Η Ειρήνη δεν μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες, κάποιοι την εμπόδιζαν»

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας της άτυχης μητέρας έχουν καταλήξει στη σκηνή του εγκλήματος.  Έχουν αναλύσει καρέ – καρέ όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι πεπεισμένοι ότι η Ειρήνη Λαγούδη βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια τουλάχιστον δύο δραστών, οι οποίοι έβαλαν και την πυρκαγιά.

«Είναι προφανές ότι δεν μπορούσε να τις ανοίξει τις πόρτες, κάτι την εμπόδιζε, κάποιοι την εμπόδιζαν. Το μυαλό μου πάει μόνο στην ανθρωποκτονία και σε τίποτε άλλο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής.

Η έκθεση των Αρχών για τον θάνατο της Ειρήνης ήταν μόνο δύο σελίδες

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας οι οποίοι έκαναν και τη δική τους αυτοψία είναι ότι η έκθεση έρευνας, η έκθεση αυτοψίας και η έκθεση κατάσχεσης πειστηρίων ήταν μόνο δύο σελίδες και 6 σειρές.

Όπως λέει ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, έγιναν σημαντικά λάθη από την αστυνομία:

«Μάλιστα για την πυρκαγιά υπήρξαν δύο σειρές, απαράδεκτο για μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Δεν υπήρχε πουθενά αναφορά γα τα αποτυπώματα, ούτε και για άλλα ίχνη καύσης. Δεν υπήρχε αναφορά για την ζώνη ασφαλείας, η μόνη αναφορά που έχει γίνει για τη φωτιά είναι ότι υπήρξαν ίχνη κάπνας και αλλοιώσεις από τη φωτιά. To από πού ξεκίνησε η φωτιά, καμία αναφορά. Υποβάθμισαν την υπόθεση και πίστεψαν στην αυτοχειρία, τους οδήγησε να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους».

Πηγή: Star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook