Σοκαριστικές φωτογραφίες «ντοκουμέντο» από το ασανσέρ του ξενοδοχείου που βρέθηκε νεκρή η 20χρονη στα Χανιά

σοκαριστικές-φωτογραφίες-ντοκουμέν-762399

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το αναβατόριο μεταφοράς φορτίου του γνωστού ξενοδοχείου στο Ακρωτήρι Χανίων, όπου βρέθηκε νεκρή η 20χρονη μαθητευόμενη στην κουζίνα, Αλέκα Τσιλιγιάννη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η εφημερίδα «Συνείδηση» από το Αγρίνιο απ’ όπου καταγόταν η κοπέλα, φέρνει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εν λόγω καρότσι, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας, τόσο από την πλευρά του Ιατροδικαστή και ειδικών μηχανικών, όσο και από την Αστυνομία, καθώς φαίνεται να ήταν αυτό που εγκλώβισε την άτυχη 20χρονη.

ΕΔΩ: Χανιά | Έγραψαν συνθήματα για την 20χρονη Αλέκα, μέσα στο ξενοδοχείο που βρέθηκε νεκρή | Photos + Video

«Έσβησε» από ασφυξία

Το άτυχο κορίτσι είχε εγκλωβιστεί μέσα σε ασανσέρ που χρησιμοποιείται για την μεταφορά τροφίμων. 13 μέρες μετά έσβησε στην εντατική του νοσοκομείου.

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή για τα πραγματικά αίτια του θανάτου προκάλεσε σοκ.

«Μπορεί να σφηνωθεί το κεφάλι μας κάπου σε στενό χώρο και να διακοπεί η κυκλοφορία του αίματος προς τον εγκέφαλο. Είναι και αυτό ένα είδος απαγχονισμού. Ή κάποιο άλλο πιο σπάνιο είναι αυτό που λέμε ασφυξία θέσεως, δηλαδή εγκλωβίζεται το σώμα μας σε ένα πολύ στενό χώρο και πάλι δεν υπάρχει δυνατότητα έκτασης του θώρακα για να πάρει ανάσα», λέει ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομανωλάκης.

Πηγή: sinidisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook