Σοκαριστικές εξελίξεις για το θάνατο της κόρης της Χιούστον

σοκαριστικές-εξελίξεις-για-το-θάνατο-274983

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της μονάκριβης κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, λίγες ημέρες μετά το θάνατό της.

Η 22χρονη κοπέλα είχε την ίδια τραγική κατάληξη με την μητέρα της καθώς βρέθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2014 αναίσθητη στην μπανιέρα της έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χαπιών. Η Μπόμπι Κριστίνα παρέμεινε σε κώμα για 6 μήνες ώσπου πέθανε στις 26 Ιουλίου.

Τώρα η οικογένειά της μέσω του δικηγόρου της, ο οποίος ανακάλυψε νέα στοιχεία, υπέβαλε νέα μήνυση κατά του συντρόφου της, Νικ Γκόρντον, κατηγορώντας τον ως τον βασικό υπεύθυνο για τον θάνατό της!

Στο έγγραφο που συντάχθηκε αναφέρεται για πρώτη φορά, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, πως το μοιραίο βράδυ ο σύντροφος της Μπόμπι της έδωσε ένα θανατηφόρο cocktail και κατόπιν της έβαλε το κεφάλι μέσα σε μια μπανιέρα με κρύο νερό ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της.

Και όλα αυτά μετά από έναν έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους, καθώς ο Γκόρντον κατηγόρησε την Μπράουν ότι τον απατούσε. Η λογομαχία, όπως αναφέρεται, μεταφέρθηκε από την κουζίνα πάνω στο μπάνιο και ξαφνικά όλα ηρέμησαν.

Η Μπόμπι Κριστίνα μεταφέρθηκε σε κώμα στο νοσοκομείο και από τότε δεν ξαναξύπνησε…

Σημειώνεται πως ο Γκόρντον, ο οποίος δεν βρέθηκε στην κηδεία της Μπόμπι, απάντησε στις κατηγορίες μέσω των δικηγόρων του, όπως αναφέρει το People.

«Οι τελευταίες μηνύσεις εναντίον του Nick είναι συκοφαντικές. Έχει ραγίσει η καρδιά του και είναι συντετριμμένος από την απώλεια της αγάπης του. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες αβάσιμες κατηγορίες και μάλιστα δημόσια».

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook