Σοκαριστικές εικόνες: Έτσι εκτελούν τους ομοφυλόφιλους στο Ισλαμικό Κράτος

σοκαριστικές-εικόνες-έτσι-εκτελούν-τ-309654

Δεν είναι η πρώτη φορά που φθάνουν εικόνες στην Δύση για την τύχη που έχουν όσοι θεωρηθούν ομοφυλόφιλοι από τους τζιχαντιστές σε όλη την επικράτεια του Ισλαμικού Κράτους.

Θεωρώντας ότι η ομοφυλοφυλία είναι ίσως το μεγαλύτερο αμάρτημα των ανθρώπων απέναντι στον Αλάχ, οι στρατιώτες του ISIS έχουν επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου κυνηγητό αυτών των ανθρώπων. Όσοι έχουν την ατυχία να πέσουν στα χέρια τους, περνούν από ένα υποτυπώδες δικαστήριο, το οποίο σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις έχει προαποφασίσει για την τύχη τους.

Και όλα οδηγούν στην καταδίκη σε θάνατο, και μάλιστα με έναν συγκεκριμένο τρόπο: την εξαναγκασμένη πτώση από ψηλό κτίριο. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δώσει οι ίδιοι οι τζιχαντιστές βλέπουμε το σύνηθες τελετουργικό: ένα λαϊκό δικαστήριο στήνεται στο κεντρικό σημείο μιας πόλης, με δεκάδες θεατές να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο δικαστής βγάζει την καταδικαστική απόφαση σε θάνατο, και οι ένοχοι οδηγούνται στην ταράτσα ενός ψηλού κτιρίου. Από εκεί σπρώχνονται στο κενό. Οι πιο «τυχεροί» από αυτούς θα πεθάνουν κατά την σύγκρουσή τους με το έδαφος. Αυτοί που θα καταφέρουν να επιζήσουν σοβαρά τραυματισμένοι θα θανατωθούν είτε με λιθοβολισμό από το εξαγριωμένο πλήθος είτε με πυροβολισμό στο κεφάλι.

Αυτό που προβληματίζει δεν είναι μόνο η ευκολία με την οποία οι τζιχαντιστές αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μια τόσο απάνθρωπη πράξη, με τις διεθνείς οργανώσεις να αναφέρουν ότι οι εκτελέσεις των υποτιθέμενων ομοφυλόφυλων από το ISIS ξεπερνούν τις 38 σε Συρία και Ιράκ. Μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις αναφέρεται ότι πρόκειται ακόμα και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς μία απλή υπόνοια ότι ο κατηγορούμενος είναι ομοφυλόφιλος μπορεί να τον οδηγήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Το ακόμα πιο προβληματικό είναι όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που έχουν αποδράσει στην Δύση, ότι σ’ αυτές τις εκτελέσεις συμμετέχουν έμπρακτα είτε με την ανοχή τους είτε πολλές φορές με επιδοκιμασίες οι κάτοικοι της εκάστοτε πόλης, αρκετοί εκ των οποίων είναι παιδιά.

Κάποιοι που έχουν παρευρεθεί σε αντίστοιχες εκτελέσεις κάνουν λόγο για μια φανερή εκδήλωση ανακούφισης του πλήθους, καθώς η τιμωρία αυτή θεωρείται ότι προστατεύει τους Μουσουλμάνους από ότι πιο αμαρτωλό έχει να επιδείξει η Δυση. Μάλιστα οι πιο ακραίοι από αυτούς θεωρούν ότι μόνο η ομοφυλοφυλία είναι αυτή που μπορεί να ταράξει τον θρόνο του Αλάχ, δίνοντας έτσι το άλλοθι για μία από τις πιο άγριες και απάνθρωπες εκτελέσεις ανθρώπων.

fgt02

fgt03

fgt04

fgt05

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook