Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Υπαξιωματικού | Τον σκότωσε η φίλη του;

σοκάρουν-τα-νέα-στοιχεία-για-τη-δολοφο-128105

ypaxiomatikos

Δολοφονημένος βρέθηκε χθες το βράδυ στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Κάρπαθο ο 30χρονος Υπαξιωματικός, Αδάμ Bεσσάλας, του στρατού που υπηρετούσε στο νησί.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος μόνιμος Υπαξιωματικός του στρατού βρέθηκε νεκρός αργά χθες το βράδυ μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι που διέμενε.

adam2

 

Μια 30χρονη ημεδαπή, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα, είναι πίσω από τη δολοφονία του υπαξιωματικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του, χτυπημένος με αμβλύ όργανο στη θωρακική χώρα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (21/02) η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στην 30χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι πάνω σε έναν έντονο καυγά που είχαν, του κατάφερε το μοιραίο χτύπημα.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι πρόκεται για ατύχημα.

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Την 20-2-2014/23.30 στα Πηγάδια Καρπάθου, βρέθηκε από οικείο του πρόσωπο εντός της οικίας του νεκρός χτυπημένος με αμβλύ όργανο στη θωρακική χώρα 30χρονος ημεδαπός. Στο σημείο μετέβησαν αρμόδια συνεργεία για περαιτέρω έρευνες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Καρπάθου».

Την ίδια ώρα θρήνος επικρατεί για τον χαμό του 30χρονου Υπαξιωματικού Αδάμ Bεσσάλα. Συγγενείς και δίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί ενώ τα μηνύματα στο προφίλ του στο Facebook συγκλονίζουν. «Ήταν το καλύτερο παιδί που γνώριζα. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ήταν ο καλύτερος φίλος στην θητεία μου» δηλώνει συντετριμμένος φίλος του αδικοχαμένου Αδάμ.

Πηγή: prismanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook