Σοκάρει ο πατέρας της Αννυ: Θα σας πω τι έγινε αφού φύγει από την αίθουσα η μητέρα της

σοκάρει-ο-πατέρας-της-αννυ-θα-σας-πω-τι-436428

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης (5/10), άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η απολογία του πατέρα της 4χρονης Άννυ, Στανισλάβ Μπακατζίεβ.

Ο Μπακατζίεβ κατηγορείται ότι μαζί με τον φίλο του Νικολάι Αμεντοφ, δολοφόνησαν και τεμάχισαν το παιδί του, τον Απρίλιο του 2015.

Ο κατηγορούμενος είπε αρχικά στο δικαστήριο ότι δεν θέλει να μιλήσει για όσα έγιναν μετά το θάνατο της μικρής, διότι – όπως υποστήριξε – ούτε και ο ίδιος δεν θα αντέξει και θα λιποθυμήσει. Απέφυγε να μιλήσει στο δικαστήριο για τις συνθήκες τεμαχισμού του παιδιού, ενώ δεν απάντησες στις συνεχείς σχετικές ερωτήσεις του προέδρου της έδρας για το τι έγινε μετά.

«Δεν ήξερα που βρισκόμουν», είπε χαρακτηριστικά, γνωστοποιώντας πως όταν βρήκε την κόρη του νεκρή, έπαθε σοκ και πήρε πολλά ναρκωτικά. «Έχω πολλά να πω αλλά δεν μπορώ, είναι εδώ η μητέρα της Άννυ δεν θα αντέξει», είπε και συμπλήρωσε «είχα πάθει σοκ».

Εκείνη τη στιγμή, η μητέρα της μικρής που είναι επίσης κατηγορούμενη φώναξε προς τον κατηγορούμενο και πατέρα του παιδιού της: «Γιατί το σκότωσες το παιδί;».

Μετά το επεισόδιο αυτό η μητέρα της Άννυ αποχώρησε από την αίθουσα και ο Μπακατζίεβ συνέχισε την απολογία του.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook