Σοκάρει ο νέος ομαδικός βιασμός στην Ινδία | Θύμα νεαρή φωτογράφος

σοκάρει-ο-νέος-ομαδικός-βιασμός-στην-ι-88681

biasΣτην καρδιά της Βομβάης, που θεωρείται η ασφαλέστερη πόλη της Ινδίας για τις γυναίκες, σημειώθηκε το νέο περιστατικό ομαδικού βιασμού, με θύμα μία νεαρή κοπέλα που έβγαζε φωτογραφίες μαζί με συνεργάτη της.

Η νεαρή ρεπόρτερ, που κατά το Reuters είναι λίγο πάνω από 20 ετών, γίνεται ένα ακόμη θύμα αυτής της φρικτής πρακτικής που το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει τεράστιες αναταράξεις στην ινδική κοινωνία και όχι μόνο.

Η νέα επίθεση σημειώθηκε την Πέμπτη και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πήραν φωτιά» όχι μόνο για το ίδιο το γεγονός, αλλά επειδή συνέβη στην Βομβάη, που θεωρείται η πλέον «ασφαλής» πόλη της Ινδίας για τις γυναίκες.

Η νεαρή ρεπόρτερ μαζί με ένα συνεργάτη της τραβούσε φωτογραφίες το απόγευμα σε μία εγκαταλελειμένη κλωστοϋφαντουργία, σε μία συνοικία που αναπτύσσεται ραγδαία με τη δημιουργία συγκροτημάτων πολυτελών κατοικιών.

«Δύο άνδρες την πλησίασαν και την ρώτησαν εάν έχει άδεια να τραβάει φωτογραφίες, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε άλλος ένας και ακολούθησε ο βιασμός», όπως είπε ο επίτροπος της Αστυνομίας Σατιαπάλ Σιχ.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι περισσότερα άτομα συμμετείχαν στην επίθεση. Τουλάχιστον 10 άτομα προσήχθησαν αλλά δεν έχει συλληφθεί προς το παρόν κανένας.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη νότια πλευρά της πόλης, κατά την αστυνομία.

Το νέο περιστατικό φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τους ομαδικούς βιασμούς, την ώρα που αναμένονται, τις επόμενες εβδομάδες, οι αποφάσεις για όσους συμμετείχαν το Δεκέμβριο στο βιασμό 23χρονης σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, από τον οποίο η κοπέλα υπέκυψε τελικά στα τραύματά της.

Πηγή: ethnos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook