Σοκάρει η όπερα της Βίσση: σκηνές βιασμού και κακοποίησης! | Photos + Video

σοκάρει-η-όπερα-της-βίσση-σκηνές-βιασμ-209092

vissiΆκρως σκληρές σκηνές θα «ζωντανέψουν» στη νέα ροκ όπερα της Άννας Βίσση, καθώς η τραγουδίστρια θα πέσει θύμα βιασμού από έναν φαντάρο, που υποδύεται ο Ιβάν Σβιτάιλο! Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η σκηνή του βιασμού είναι ιδιαίτερα σκληρή, αν και έγιναν παρεμβάσεις για να παρουσιαστεί πιο soft. Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τραγούδι του έργου, με τίτλο «Ας Μην Πούμε Τίποτα».

vissi2

Όπως διαβάζουμε στο fan club της Άννας, fannatics, στις «Καμπάνες Του Edelweiss», που θα κάνουν πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου, η γνωστή τραγουδίστρια υποδύεται μια γυναίκα με σκοτεινό και ταλαιπωρημένο παρελθόν: βιάζεται επανειλημμένως από τον Ρώσο φαντάρο (Ιβάν Σβιτάιλο) και έχει έναν γιο τον Τζούλιαν (Αιμιλιανός Σταματάκης). Τον άνδρα της, Ντέιβιντ, που ζει στην Αμερική, υποδύεται ο Θανάσης Αλευράς, ενώ τον Βέρνερ, τον πρώτο σύζυγό της στη Γερμανία, ο Γιάννης Σαμσιάρης, με την Τάνια Τρύπη να κρατά το ρόλο της αδελφής του Βέρνερ, η οποία έχει αναλάβει το μεγάλωμα του Τζούλιαν.

vissi1Το «σκοτεινό» στόρι, που υπογράφουν ο Νίκος Καρβέλας και ο Γιάννης Κακλέας, θέλει την πρωταγωνίστρια, μετά από χρόνια, να ερωτεύεται τον γιο της, χωρίς κανένας από τους δύο να γνωρίζει την ταυτότητα του άλλου. Ωστόσο, οι αποκαλύψεις δεν θα αργήσουν…

«Ενσαρκώνω μια ηρωίδα, την Άννα, με σκοτεινό παρελθόν, με πολλά τραύματα ψυχικά, που τα κουβαλάει μέσα της για πολλά χρόνια. Ακόμη και τη στιγμή που θα καταφέρει να νιώσει την απόλυτη ευτυχία, εκεί παραμονεύει η πιο συνταρακτική γι’ αυτήν αλήθεια, που θα την εξοντώσει και της δώσει το τελειωτικό χτύπημα», είπε προ ημερών στην εφημερίδα «Real News» η τραγουδίστρια, η οποία είναι ο άνθρωπος που έκανε ευρύτερα γνωστό τον Ιβάν Σβιτάιλο, καθώς ο χορευτής συνεργάστηκε μαζί της, π.χ. στην πίστα του «Κέντρο Αθηνών» και τους «Δαίμονες».

vissi3Κι αν αναρωτιέσαι από πού προέκυψε ο τίτλος της παράστασης, ο Γιάννης Κακλέας έχει δώσει ένα στοιχείο, λέγοντας πως το Edelweiss είναι ένα πανδοχείο, ιδιοκτήτης του οποίου είναι κάποιος από τους πρωταγωνιστές!

vissi4

Ακούστε στο βίντεο το τραγούδι «Ας Μην Πούμε Τίποτα» της Άννας με τον Αιμιλιανό

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook