Σοκάρει η διαθήκη του μακελάρη της Ιεράπετρας

σοκάρει-η-διαθήκη-του-μακελάρη-της-ιερ-133101

fonos3Προμελετημένο φαίνεται να ήταν το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συγκλονίσει όλη την Κρήτη, με θύτης έναν 55χρονο φαρμακοποιό, ο οποίος φέρεται να “εκτέλεσε εν ψυχρώ” τον 75χρονο πατέρα του και την 42χρονη αδελφή του καθώς τόσο οι αστυνομικές έρευνες όσο και ο ιατροδικαστής ‘δείχνουν’  μία τραγωδία που είχε σχεδιαστεί μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια.

Την ίδια ώρα, σοκάρει η διαθήκη του γνωστού φαρμακοποιού και  πρωταγωνιστή του τρομερού αυτού μακελειού, την οποία αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πατρίς» του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 53χρονος πριν από το μακελειό, είχε στείλε  SMS σε αστυνομικό, ενημερώνοντάς τον για το ότι επάνω του θα έβρισκαν ένα χαρτί – διαθήκη, την οποία ζητούσε να τηρηθεί.

Με αυτήν τη διαθήκη, ο δράστης, άφηνε όλη την περιουσία του στον σκοπευτικό σύλλογο, του οποίου ήταν μέλος.

Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει ότι οι περιουσιακές διαφορές  όπλισαν τα χέρια του δράστη και αυτόχειρα που φαίνεται να ήταν εσωστρεφής και να μην είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην οικογένειά του.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του δράστη, η οποία γυρνώντας από την εκκλησία βρήκε νεκρά τα παιδιά και τον άντρα της, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει ένα ακόμη παιδί της από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πληροφορίες από: patris.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook