Σοβαρά επεισόδια μετά την πορεία | Βγήκαν αύρες στα Εξάρχεια

σοβαρά-επεισόδια-μετά-την-πορεία-βγήκ-190310

avresΣοβαρά επεισόδια μετά το τέλος της πορείας για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Φωτιές στα Εξάρχεια και χρήση χημικών από την αστυνομία, ενώ κουκουλοφόροι εκτοξεύουν μολότοφ.

Πριν από λίγο, δύο αύρες της αστυνομίας μπήκαν στην πλατεία Εξαρχείων.

Φωτιά σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Νοταρά, στην πλατεία Εξαρχείων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μετά από μολότοφ.

exarxeia1Δεν εκτονώνεται η ένταση στα Εξάρχεια. Στην πλατεία οι συγκρούσεις των ΜΑΤ με τους διαδηλωτές.

Στην προσαγωγή τουλάχιστον 20 ατόμων για τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η αστυνομία.

avres1mat_exarxeia

Νεαροί πετούν μολότοφ και γκαζάκια από τα μπαλκόνια των σπιτιών, στην οδό Σολωμού, στα Εξάρχεια προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι υποχρεώθηκαν σε άτακτη υποχώρηση.

Ούτε η αύρα κατάφερε να περάσει από το σημείο.

Στην πλατεία Εξαρχείων περιορίζονται τα επεισόδια μεταξύ των νεαρών και αστυνομικών δυνάμεων. Επιχείρηση εκκένωσης της πλατείας από τους αστυνομικούς, συνοδεία και οχημάτων με τα κανονάκια (αύρες).

astynomia_matΑστυνομικός της ομάδας ΔΕΛΤΑ τραυματίστηκε ελαφρά όταν έπεσε από τη μοτοσικλέτα του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη εξάρθρωση ώμου

Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο μπαλκόνι διαμερίσματος του πρώτου ορόφου στα Εξάρχεια.

mat3Αστυνομικοί προσήγαγαν τον φωτογράφο Γιώργο Νικολαϊδη όταν ο δεύτερος πλησίασε τους άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι είχαν εντολή να πάνε στα Εξάρχεια και τους ρώτησε: «τι κάνετε εκεί».

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Σολωμού.

Οδομαχίες και κλεφτοπόλεμος στα Εξάρχεια και γύρω από το Πολυτεχνείο μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών. Μολότοφ και χημικά. Νεαροί έχουν στήσει οδοφράγματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν παραλάβει δύο τραυματίες από την οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με πηγές, ο ένας έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και ο δεύτερος στον ώμο.

Η αστυνομία δίνει επίσημα ότι έχουν γίνει 32 προσαγωγές μέχρι τώρα στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά την πορεία, ενώ κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα, την Ομόνοια και το Πανεπιστήμιο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook