Σκότωσε τον 8χρονο γιο της επειδή έμαθε για την ερωτική σχέση της με τον παππού του

σκότωσε-τον-8χρονο-γιο-της-επειδή-έμαθε-444281

Σε ποινή φυλάκισης τριάντα ετών καταδικάστηκε η Veronica Panarello από την Ιταλία που κρίθηκε ένοχη για το φόνο του 8χρονου γιου της όταν εκείνος ανακάλυψε πως η μαμά του είχε ερωτική σχέση με τον παππού του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η γυναίκα στραγγάλισε με καλώδιο το ίδιο της το παιδί και εγκατέλειψε τη σορό του σε απομακρυσμένο σημείο, σε χαντάκι στο Santa Croce της Σικελίας.

7xzxiubo

Η Panarello προσποιήθηκε πως ο γιος της είχε πέσει θύμα απαγωγής ισχυριζόμενη στην αστυνομία πως τον είχε πάει στο σχολείο και όταν πήγε να τον πάρει πίσω, το μεσημέρι, είχε εξαφανιστεί.

Η αστυνομία άρχισε να υποψιάζεται τη μητέρα όταν το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας του σχολείου δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της.

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για το φόνο του αγοριού και την απόκρυψη της σορού του ενώ οι εισαγγελείς τη χαρακτήρισαν «εγωκεντρική, χειριστική και ψεύτρα».

Όταν η Panarello ομολόγησε πως ο γιος της είχε δολοφονηθεί, κατηγόρησε τον πατέρα του συζύγου της Andrea Stival. Είπε πως εκείνος είχε βοηθήσει στο σχεδιασμό τού φόνου και μετά εκείνος σκότωσε το παιδί επειδή ο 8χρονος Loris τους είχε πιάσει να κάνουν σεξ.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Stival εξετάζεται ως πιθανός συνεργός.

Ο ίδιος πάντως αρνείται την κατηγορία και απειλεί να μηνύσει τη νύφη του για συκοφαντία. «Είναι απλώς ακόμα ένα ψέμα αυτής της τρελής», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Stival αρνείται κάθε ρόλο στο θάνατο του εγγονού του λέγοντας πως ήταν τρελός για εκείνον και πως ήταν ο μικρός του άγγελος.

42gv7gkd

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook