Σκότωσε τη γυναίκα του επειδή του έκανε σκηνή για τις σχέσεις του με πόρνες

σκότωσε-τη-γυναίκα-του-επειδή-του-έκαν-270183

Σε τραγωδία κατέληξε ο έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στο Στάτεν Άιλαντ των ΗΠΑ, όταν ο Τζόναθαν Κρούπι δολοφόνησε τη σύζυγό του, Σιμονέτ Μέιπς-Κρούπι.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο η γυναίκα είχε διαπιστώσει πως ο σύζυγός της διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με ιερόδουλες, γεγονός που όπως γίνεται αντιληπτό δεν μπορούσε να αποδεχθεί.

Σε ένα από τα πολλά επεισόδια μεταξύ τους ο 33χρονος Κρούπι, ο οποίος εργαζόταν ως δάσκαλος Αγγλικών, έσπρωξε την άτυχη γυναίκα από τη σκάλα του σπιτιού τους και ενώ βρισκόταν αναίσθητη στο δάπεδο την μαχαίρωσε 15 φορές.

Για να «καλύψει» το έγκλημα, αναστάτωσε το σπίτι για να μοιάζει ότι έχουν εισβάλει διαρρήκτες, οι οποίοι δολοφόνησαν την Σιμονέτ.

Στη συνέχεια και διατηρώντας την ψυχραιμία του συνάντησε την «αγαπημένη του ιερόδουλη» και έκανε σεξ μαζί της, όπως αναφέρει δημοσίευμα.

Όταν επέστρεψε στην οικία του κάλεσε την αστυνομία σε «κατάσταση σοκ» δηλώνοντας ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι και σκότωσαν τη σύζυγό του.

Για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 5 Ιουλίου 2012 διεξήχθη δίκη αυτές τις ημέρες κατά την οποία οι ένορκοι χρειάστηκαν μόλις 2 ώρες για να αποφανθούν ότι ο Κρούπι είναι ένοχος.

Παρότι οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν μάρτυρες για το έγκλημα και ότι δεν έχει εντοπιστεί το όπλο του εγκλήματος, έπειτα από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Κρούπι είχε πραγματοποιήσει αναζήτηση στο Διαδίκτυο με τα ακόλουθα ερωτήματα: «Πώς να κόψετε τον λαιμό» και «πώς καταστρέφονται στοιχεία DNA».

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, λοιπόν, αυτές ήταν οι πληροφορίες που στάθηκαν αρκετές για να καταδικάσουν τον 33χρονο, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει φυλάκιση 25 ετών, ενώ η απόφαση αναμένεται στις 11 Αυγούστου.

protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook