Σκότωσε για μια θέση πάρκινγκ και μία… καλημέρα | Photos και Video

σκότωσε-για-μια-θέση-πάρκινγκ-και-μία-332419

 Ο Παναγιώτης Καρακαπιλίδης, πατέρας τριών παιδιών, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και έπεσε νεκρός

Πριν η οικογένεια και οι φίλοι του Πάνου Καρακαπιλίδη τον «χαιρετίσουν» για τελευταία φορά, ο δολοφόνος του, βρισκόταν ήδη στα χέρια της αστυνομίας, καθώς συνελήφθη χθες, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, σε αγροτική περιοχή στις «Κολιρέικες παράγκες», στον Πύργο.

Το μεσημέρι θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στον Πύργο, θύμωσε για δύο λόγους: επειδή το θύμα δεν του απάντησε όταν του είπε καλημέρα και επειδή πάρκαρε σε… σημείο που δεν έπρεπε. «Του έλεγα να μην παρκάρει εκεί», φέρεται να έχει ισχυριστεί ο ίδιος στους αστυνομικούς, στην πρώτη του κατάθεση.

Ο 48χρονος Παναγιώτης Καρακαπιλίδης, μηχανικός αυτοκινήτων έπεσε νεκρός από τις έξι μαχαιριές που του κατάφερε πισώπλατα ο 48χρονος γείτονάς του Γ.Ψ. Ο δράστης μετά το πρώτο χτύπημα επέμεινε με απίστευτο μίσος να αποτελειώσει το θύμα του, ενώ αυτό ψυχορραγούσε στην άσφαλτο. Όλα συνέβησαν περίπου στις 15.30 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Ο Πάνος Καρακαπιλίδης επέστρεφε ευδιάθετος από τη δουλειά στο σπίτι του. Στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από κατάστημα και κρατώντας μια νάιλον σακούλα με το ψωμί και τα τσιγάρα του προχώρησε προς το σπίτι του που βρίσκεται στη γωνία. Εκείνη την ώρα από το ακριβώς απέναντι ισόγειο σπίτι, βγήκε ο δράστης που φάνηκε να τον περίμενε και του είπε »καλημέρα».

Κρατώντας ένα μαχαίρι και χωρίς να του πει καμία κουβέντα, πλησίασε γρήγορα και πισώπλατα τον μαχαίρωσε δύο φορές. Ο Πάνος, έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος. Ο δράστης τότε γονάτισε και τον έπληξε ακόμα δύο φορές πάλι στην πλάτη. Σηκώθηκε και έκανε δύο τρία βήματα μπροστά για να φύγει. Όμως επέστρεψε και πάλι και του κάρφωσε άλλες δυο φορές το μαχαίρι στην πλάτη. Στη συνέχεια γύρισε στο σπίτι του πήρε μια βαλίτσα με πράγματα, μπήκε στο αυτοκίνητό του ένα κόκκινο Seat Ibiza και τράπηκε σε φυγή.

Το φονικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια καταστηματαρχών και κατοίκων της περιοχής. Είδαν και περιέγραψαν στους αστυνομικούς μια προς μια τις κινήσεις του δράστη. Μόλις απομακρύνθηκε κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι διασώστες έκαναν ότι μπορούσαν για να μεταφέρουν γρήγορα τον Καρακαπιλίδη στο νοσοκομείο, όπου στην ανάνηψη οι γιατροί “έπεσαν πάνω” του σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον σώσουν. Όμως οι έξι μαχαιριές είχαν πλήξει ζωτικά του όργανα και η μάχη ήταν άνιση. Ο Πάνος κατέληξε…

Ο Παναγιώτης Καρακαπιλίδης ήταν πατέρας τριών παιδιών και αδερφός γνωστού επιχειρηματία της πόλης. Εργαζόταν από μικρή ηλικία ως μηχανικός αυτοκινήτων σε διάφορες επιχειρήσεις του κλάδου και ήταν αρκετά γνωστός στον Πύργο.

kk

kk1

kk2

kk3

Πηγή : ilialive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook