Σκουρτόπουλος: «Επικίνδυνη ομάδα το Λαύριο»

σκουρτόπουλος-επικίνδυνη-ομάδα-το-λ-333693

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί αύριο, όπου θα αντιμετωπίσει το Λαύριο, για τη 19η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 16.00 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

files/news/agones_2015/rethymno-kavala/rethymno-kavala-skourtopoulos.jpg

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, με δηλώσεις του τόνισε την σπουδαιότητα του αγώνα, ενώ εξήγησε τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του για να φτάσουν στην 3η σερί νίκη. «Άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι. Η ομάδα δείχνει να έχει ανακάμψει αλλά παρ’ όλα αυτά όλα τα ματς στην έδρα μας είναι σημαντικά και θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το Λαύριο είναι μία επικίνδυνη ομάδα, η οποία είναι πιο οργανωμένη και ενισχυμένη σε σχέση με τον α’ γύρο.

Από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να είμαστε δυνατοί στα ριμπάουντ και να μοιράσουμε τις επιθέσεις όπως κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

files/news/agones_2015/rethymno_cretan_kings-apollwn_7.JPG

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ράιαν Χάροου, ο οποίος δήλωσε: «Θεωρώ πως κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι σημαντικό για την ομάδα μου έως το τέλος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο αγώνας κόντρα στο Λαύριο είναι μία ευκαιρία για να διευρύνουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πιστεύω πως θα καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και το ομαδικό παιχνίδι και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook