Σκουλάκης: Μεγαλογιατροί δυσφημούν το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου! Σκληρή επίθεση σε Βάμβουκα

σκουλάκης-μεγαλογιατροί-δυσφημούν-τ-502306

Στην παρούσα δημοτική αρχή ρίχνει την ευθύνη της καθυστέρησης της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου ο επικεφαλής της Παράταξης Μαζί για τα Χανιά μας κ. Μανώλης Σκουλάκης που σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε τον χώρο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ κ. Σκουλάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως ο δήμαρχος Χανίων δεν αγκάλιασε το έργο, λέγοντας πως δεν έκανε τίποτα για να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε στην καθυστέρηση του διαγωνισμού για την προμήθεια υλικού ιατρικού τεχνολογικού εξοπλισμού, για την οποίο όπως επεσήμανε ευθύνεται η νυν δημοτική αρχή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜάλιστα έκανε λόγο για μεγαλογιατρούς που δυσφημούν του Κέντρο Υγείας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΈκανε επίσης αναφορά ο κ. Σκουλάκης στις ενέργειες που έγιναν την περίοδο που ήταν ο ίδιος δήμαρχος για την κατασκευή του Κέντρου Υγείας και είπε πως η λειτουργία του θα ανακουφίσει το νοσοκομείο Χανίων και παράλληλα θα εξυπηρετήσει αφάνταστα τους Χανιώτες που δεν θα συνωστίζονται σε αυτό για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπίσης ο κ. Σκουλάκης επιτέθηκε στον κ. Βάμβουκα με αφορμή την παρουσίαση από τον δήμαρχο Χανίων του έργου της νυν δημοτικής αρχής.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σημείωσε πως υπάρχει μια οικειοποίηση των έργων που είχαν σχεδιάσει και υλοποίηση στην θητεία τους όσοι είχαν τα προηγούμενα χρόνια την ευθύνη του δήμου Χανίων, τα οποία εμφάνισε σήμερα ως έργα δικά του ο κ. Βάμβουκας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook