Σκοτώθηκε στρατιώτης σε τροχαίο | Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του

σκοτώθηκε-στρατιώτης-σε-τροχαίο-τον-β-430127

Οπλίτης που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα του Πολυκάστρου είναι ο 23χρονος που σκοτώθηκε κατά την πρωινή μετωπική σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτου με επικαθήμενο φορτηγό, επί της ΠΑΘΕ, στο ύψος του οικισμού Άσπρος Κιλκίς.

Ο άτυχος στρατιώτης ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του Ι.Χ. ενώ ο 42χρονος οδηγός του φορτηγού (υπήκοος ΠΓΔΜ) είναι καλά στην υγεία του. Λόγω του δυστυχήματος διεκόπη στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δυο ρεύματα, ενώ λίγο πριν τις 10.00 άνοιξε το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες συνέβη η σύγκρουση ερευνώνται.

Σοβαρά τραυματίστηκε νεαρός, ο οποίος προ ημερών πάτησε «τέρμα» γκάζι για να προλάβει να πάρει μέρος σε αυτοσχέδιες κόντρες με μηχανές στην Πάτρα. Το τροχαίο, έγινε σε παράλληλο δρόμο της Περιμετρικής οδού, στο ύψος της Οβρυάς. Ο νεαρός, όπως έγινε αργότερα γνωστό, φέρεται να είχε αργήσει για την εκκίνηση του «αγώνα», με αποτέλεσμα να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου. Ο δικυκλιστής μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ σε χώρο επίδειξης ισχύος μεταξύ οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού και «φτιαγμένων αυτοκινήτων εκτός από την Περιμετρική, έχει μετατραπεί και η Ελ. Βενιζέλου. Σύμφωνα με το tempo24.gr, λίγο μετά τη μία τα μεσανυχτα, στη συγκεκριμένη οδό, οργανώνονται αυτοσχέδιες κόντρες, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους αλλά και μεγάλο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς. Πολλοί είναι οι πολίτες που καλούν στο κέντρο του 100…

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook