Σκληρή κόντρα Μαξίμου-ΠΑΣΟΚ για διαρροές και Σκοπιανό

σκληρή-κόντρα-μαξίμου-πασοκ-για-διαρρ-643057

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο Μαξίμου και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά για την επικείμενη συνάντησή τους στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό.

Το Μαξίμου προχώρησε σε μία ιδιαίτερα αιχμηρή διάψευση σχετικά με τις διαρροές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας. Ειδικότερα, κυβερνητικός αξιωματούχος κατηγόρησε την κ. Γεννηματά για «ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων» της με τον Αλέξη Τσίπρα, προσθέτοντας πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία» για να συμπεριφέρεται καθ’ αυτόν τον τρόπο.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, συνεργάτες της κ. Γεννηματά είχαν τονίσει ότι η κ. Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας που είχε με τον κ. Τσίπρα, του είπε ότι συνεχίζει να κάνει λάθος χειρισμούς στο Σκοπιανό, τον κατηγόρησε για μυστική διπλωματία ενώ του υπενθύμισε ότι δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει τη συναίνεση του κυβερνητικού του εταίρου. Η Φώφη Γεννηματά του μετέφερε ότι δέχεται την πρόσκληση για θεσμικούς λόγους ενώ ζήτησε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Νωρίτερα, η επικεφαλής της ΔΗΣΥ είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση στη Βουλή τόσο εναντίον της κυβέρνησης όσο και εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλεί την τελική μας στάση, που θα καθοριστεί με αίσθημα ευθύνης κι όχι με μικροκομματικές σκοπιμότητες, αλλά αξιοποιώντας το σύνολο της πρότασης που θα φέρει η κυβέρνηση επισήμως» διεμήνυσε την Παρασκευή η επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά.

Βολές εναντίον της κυβέρνησης για το θέμα των Σκοπίων εξαπέλυσε και η ΝΔ μέσω πηγών οι οποίες ανέφεραν ότι ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στη συνάντηση με τον Τσίπρα, ωστόσο είναι… αργά για ενημέρωση.

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook