Σκηνοθέτησε ληστεία επειδή ξόδεψε όσα χρωστούσε σε τράπεζες

σκηνοθέτησε-ληστεία-επειδή-ξόδεψε-όσ-517559

Ξόδευε πολλά και δεν είχε να πληρώσει τις οφειλές που είχε στις τράπεζες μια 37χρονη Ελληνίδα κι έτσι σκαρφίστηκε να σκηνοθετήσει… ληστεία σε βάρος της, η οποία τάχα την άφησε πανί με πανί! Η κομπίνα της, όμως, δεν άργησε να αποκαλυφθεί καθώς έπεσε σε αντιφάσεις απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Η γυναίκα κατήγγειλε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ασφάλεια Έδεσσας ότι, την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της σε περιοχή της Πέλλας, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της ένας άγνωστος που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του, την ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού και της άρπαξε 1.000 ευρώ, χρυσές λίρες και κάρτες ανάληψης που είχε μέσα στην τσάντα της.

Οι αστυνομικοί «ξεψάχνισαν» τα περιουσιακά στοιχεία της 37χρονης, διαπίστωσαν ότι είχε οφειλές σε τραπεζικά ιδρύματα αλλά έκανε και διάφορα έξοδα που δεν «σήκωνε» η οικονομική της κατάσταση και άρχισαν να τη ρωτούν ξανά και ξανά λεπτομέρειες για την  υποτιθέμενη ληστεία.

Τελικά, η γυναίκα «έσπασε» και ομολόγησε ότι κατέφυγε στη ληστεία επειδή δεν ήθελε να μάθουν τα συγγενικά της πρόσωπα ότι είχε ξοδέψει ό,τι είχε και δεν είχε! Μετά την ομολογία της, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας κατηγορούμενη για ψευδή καταμήνυση.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook