Σκηνές τρόμου στην Κίνα: Τίγρη το έσκασε από το κλουβί της και επιτέθηκε σε δύο παιδιά | Video

σκηνές-τρόμου-στην-κίνα-τίγρη-το-έσκασ-617664

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε ένα τοπικό πανηγύρι στη βόρεια Κίνα όταν ένας τίγρης κατάφερε να αποδράσει από το κλουβί του και να επιτεθεί στο πλήθος, με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο παιδιά.

Το ατύχημα συνέβη στην πόλη Λινφέν της επαρχίας Σανξί, όπου είχε προσκληθεί το τσίρκο για να μετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις. Στις σκηνές που κατέγραψε κάμερα εκατοντάδες άνθρωποι διακρίνονται γύρω από το ατσάλινο κλουβί καθώς ο θηριοδαμαστής προσπαθούσε μ’ ένα ραβδί να βάλει το πελώριο αιλουροειδές να κάνει το «νούμερό» του.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο τίγρης στην αρχή αμύνθηκε, αλλά στη συνέχεια έγινε επιθετικός και κατάφερε πέφτοντας στο κλουβί να ρίξει μια πλευρά του και να ξεφύγει.

Πανικόβλητοι θεατές άρχισαν να τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις για να γλιτώσουν από το θηρίο. Οι τοπικές αρχές κατάφεραν λίγα λεπτά αργότερα να πιάσουν την τίγρη και να τη βάλουν πίσω στο κλουβί.

Τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν από την επίθεσή της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Πριν από λίγες ημέρες ένας ηλικιωμένος άνδρας λίγο έλειψε να χάσει το χέρι του στην πόλη Νανιάνγκ της Κίνας όταν προσπάθησε να ταϊσει μια τίγρη στο κλουβί ενός άλλου τσίρκου. Το αιλουροειδές τον άρπαξε από το χέρι και δεν τον άφηνε επί τρία ολόκληρα λεπτά. Eυτυχώς ο άνδρας σώθηκε μετά από παρέμβαση παρισταμένων που χτύπησαν το ζώο με ξύλινα ραβδιά και το ανάγκασαν να αφήσει το παρ’ ολίγον θύμα του.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook