Σκάνδαλο στην Ιαπωνία από ομαδικά όργια σε spa

σκάνδαλο-στην-ιαπωνία-από-ομαδικά-όργ-255573

ImageHandlerOμαδικά όργια σε spa της Ιαπωνίας κατέγραψε κάμερα και το υλικό κυκλοφόρησε παράνομα στο Διαδίκτυο προκαλώντας την έντονη αντίδραση των επισκεπτών με την διεύθυνση του κέντρου να βάζει «λουκέτο» προκειμένου να δει πως θα χειριστεί το σκάνδαλο.

Τα «Σόδομα και Γόμορα» συνέβησαν στην ιαματική πηγή «Φούντο νο γιου», γνωστή για τα νερά της και την πανοραμική της θέα καθώς βρίσκεται σε ύψωμα.

Η ιαματική πηγή έχει διάμετρο μόλις τρία μέτρα και εκεί μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους δέκα περίπου άτομα. Το μέρος προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και θεωρείται ιδανικό για όσους θέλουν να χαλαρώσουν σε ορεινό τοπίο, όπως αναφέρει ο ιαπωνικός Τύπος.

Όμως, αυτό που συνέβη, προκάλεσε την οργή των επισκεπτών αφού η ιαματική πηγή τον τελευταίο χρόνο είχε γίνει ο «παράδεισος των οργίων».

Όσοι έγιναν μάρτυρες των άσεμνων πράξεων κατήγγειλαν ότι, η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο καθώς έβλεπαν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο 15 άντρες μέσης ηλικίας να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι και κόρες τους και μάλιστα σ΄έναν χώρο που θεωρείται ιδανικός για δέκα άτομα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tokyo Reporter».

Σειρά είχαν οι ηδονοβλεψίες που άδραξαν την ευκαιρία και με τις κάμερες ανά χείρας κατέγραψαν τα όσα συνέβαιναν.

Ένας από τους επισκέπτες, επιχειρηματίας στο επάγγελμα που δεν κατονομάζεται , αφηγείται την εμπειρία του.

«Το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στην ερωτική συμπεριφορά. Επειδή μου αρέσει το μπάνιο στην Δύση και μάλιστα δίπλα στο βουνό, επισκέφθηκα το θέρετρο πολλές φορές φέτος με την σύζυγό μου», δήλωσε ο 45χρονος άνδρας , κάτοικος της περιοχής Τσουκούμπα.

«Δυστυχώς, όμως, συνέβησαν και άλλα πράγματα. Υπάρχουν και καταγγελίες για κλοπές εσωρούχων. Πρόκειται για μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Σιγκέκι Τασίρο, δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή όπου βρίσκεται η ιαματική πηγή, τόνισε ότι κάτι πρέπει να γίνει άμεσα για το καλό του τόπου. » Είναι δυσφήμιση για την περιοχή μας που αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς», επισημαίνει.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook