«Σιδεροκέφαλος» τερματοφύλακας | Έβγαλε ολόκληρο 90λεπτο με μια σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι του!

σιδεροκέφαλος-τερματοφύλακας-έβγ-71889

Οι τερματοφύλακες είναι σίγουρα μαθημένοι να τους «πυροβολούν» με… σουτς, όχι όμως με αληθινές σφαίρες.

Ο ερασιτέχνης γκολκίπερ Ντούσκο Κρτάλιτσα έπαιζε με τους φίλους του σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου λίγο έξω από το Σαράγεβο, όταν ξαφνικά ένιωσε τρομερό πονοκέφαλο.

Επειδή σε προηγούμενη φάση και κατά την προσπάθεια απόκρουσης της μπάλας χτύπησε στο δοκάρι του τέρματός του, θεώρησε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε το παιχνίδι.

Σύμφωνα με την εφημερία Dnevni Avaz, από τη Βοσνία, ο 51χρονος ολοκλήρωσε τον αγώνα όμως αμέσως μετά ένιωσε το χέρι του να μουδιάζει και να δυσκολεύεται στην ομιλία.

Όταν τον είδαν οι γιατροί του τοπικοί νοσοκομείου, έμειναν άφωνοι!

Στο κρανίου του 51χρονου Βόσνιου, είχε σφηνωθεί μια σφαίρα διαμέτρου 9 χιλιοστών.

Ο τερματοφύλακας εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο, όπου όλα πήγαν καλά, η σφαίρα αφαιρέθηκε και ο ασθενής βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Φυσικά αυτή η παράξενη ιστορία εγείρει πολλά ερωτήματα: Πώς μπορεί κάποιος να μην καταλάβει μια σφαίρα να μπαίνει στο κεφάλι του;

Πως μπορεί να παίξει ένα ολόκληρο 90λεπτο με έναν τόσο σοβαρό τραύμα;

Και κυρίως: Ποιος θέλει να σκοτώσει έναν 51χρονο τερματοφύλακα ενός ερασιτεχνικού τουρνουά;

Η αστυνομία του Σεράγεβο κατάφερε να απαντήσει μόνο την τελευταία, όταν έμαθε ότι εκείνη την ημέρα, στο Boljakov Potok, την περιοχή του τουρνουά, γινόταν… τρεις γάμοι!

Και όπως καταλάβατε, στην περιοχή εκείνη έχουν κοινά έθιμα με την Κρήτη, κρατώντας την παράδοση που θέλει στους γάμους να «πέφτουν» χιλιάδες μπαλωθιές.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, ήδη έχει συλληφθεί ένας 42χρονος ντόπιος, ο  Seyne Ligata, του οποίου το όπλο κατασχέθηκε, επειδή ταιριάζει με το όπλο του πυροβολισμού.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι δίπλα στο γήπεδο βρέθηκαν 12 κάλυκες, πράγμα που σημαίνει ότι από θαύμα δεν υπήρχαν κι άλλοι τραυματισμοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook