Σημαντικές επιτυχίες για τους Χανιώτες ιστιοπλόους

σημαντικές-επιτυχίες-για-τους-χανιώτ-253499

Με επιτυχία για τους Χανιώτες αθλητές διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας σκαφών Laser 4.7 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου το τριήμερο 23-25 Αυγούστου.

Στη σημαντική αυτή διοργάνωση που έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κατάφεραν να πάρουν μέρος τέσσερις αθλητές, εκ των οποίων τρεις από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο και ένας από τον Ναυτικό Ομιλο.

Από τον ΝΟΧ συμμετείχε ο αθλητής Χρήστος Περβολαράκης, συνοδευόμενος από τον προπονητή του, Ανδρέα Σηφάκη. Την απόδοσή του ο ΝΟΧ κρίνει ικανοποιητική για το νέο αυτό αθλητή της κατηγορίας του, αφού πέτυχε 63η θέση ανάμεσα σε 110 αθλητές, υψηλού επιπέδου.

Από τον ΙΟΧ συμμετείχαν τρεις αθλητές, η Ναταλία Νίλσεν, ο Δημήτρης Αλευράκης και ο Λευτέρης Μανιουδάκης. Πιο σημαντική ήταν η επίδοση της Ναταλίας Νίλσεν που κατετάγη στη 17η θέση της γενικής κατάταξης κοριτσιών. Ο Δημ. Αλευράκης τερμάτισε στη 48η θέση στη γενική κατάταξη αγοριών και ο Λευτ. Μανιουδάκης στην 83ή. Προπονητής του ΙΟΧ και συνοδός των παιδιών ήταν ο κ. Θανάσης Γκιόκας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook