Σε ποιες καλοκαιρινές τάσεις να επενδύσεις φέτος | Photos

σε-ποιες-καλοκαιρινές-τάσεις-να-επενδ-381866

Μπορεί o καιρός να παίζει τα δικά του τα παιχνίδια, ωστόσο οι καλοκαιρινές κολεξιόν βρίσκονται ήδη στα ράφια και δεν μας κρατάει τίποτα! Σχεδόν, δηλαδή, γιατί όπως κάθε χρόνο, θα αναρωτιέσαι αν πρέπει να αγοράσεις αυτό ή το άλλο και αν θα είναι και του χρόνου στην μόδα ή θα το καταχωνιάσεις σχεδόν αφόρετο σε κάποια κούτα. Δεν είναι καιρός για απερίσκεπτες αγορές και γι’ αυτό έφτιαξα μία λίστα με καλοκαιρινές τάσεις στις οποίες θα επενδύσω ενώ έχω προσθέσει και μερικές hot καλοκαιρινές τάσεις τις οποίες θα προσπαθήσω να ‘ακολουθήσω’ με έξυπνο τρόπο. Για μένα, βασικός κανόνας είναι να επενδύω σε κλασσικά και σε statement κομμάτια, τα οποία θα μπορώ πάντα να προσαρμόζω στις τάσεις της εποχής και στις ανάγκες μου. Δες παρακάτω ποιές είναι οι επιλογές μου:

1 : Τοπ με έξω τους ώμους

Κλασσικό και αγαπημένο, τόσο σε μπλούζα όσο και σε φόρεμα και μία από τις πιο hot καλοκαιρινές τάσεις ανέκαθεν. Το στυλ αυτό δεν θα βγει ποτέ από την μόδα, απλά κατά καιρούς προσαρμόζεται στις τάσεις της εποχής. Εγώ θα επιλέξω το κλασσικό, καλοκαιρινό τοπ με σούρα και πλεκτή λεπτομέρεια σε μαύρο/άσπρο και ίσως και ένα ρομαντικό, minimal φόρεμα.

καλοκαιρινές τάσεις (2)

καλοκαιρινές τάσεις (1)

καλοκαιρινές τάσεις

2 : Σκισμένο τζιν

Ειλικρινά, ποιός είχε την ιδέα αυτή? Δεν θα στο πρότεινα ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου, ούτε για ποτέ! Το φοράει όλος ο κόσμος και όσο πιο μεγάλες τρύπες έχει, τόσα περισσότερα βλέμματα τραβάει πάνω του. Ας το σκίσουμε εντελώς, ας αφήσουμε μόνο τις ραφές, το ‘περίγραμμα’ και ένα καλό εσώρουχο από κάτω! Είναι μία από εκείνες τις τάσεις που υιοθετείται μανιωδώς από όλους και όταν περάσει, όλοι προσπαθούν να εξαφανίσουν τα τεκμήρια που αποδεικνύουν ότι υπήρξαν θύματα της, σαν τις φωτογραφίες από τα ’90s ένα πράμα Αν έχεις λεφτά και διάθεση για ψώνια, επένδυσέ τα σε κάτι που σε κολακεύει και σε ξεχωρίζει με καλό τρόπο από την μάζα και αν θέλεις οπωσδήποτε κάτι σχετικό, δοκίμασε τα τζιν με ξέφτια στο τελείωμα. Με αυτά είσαι διπλά κερδισμένη αφού είσαι μέσα στην μόδα και όταν αυτή περάσει, του ρίχνεις ένα στρίφωμα και ορίστε ένα ωραίο, κλασσικό τζιν! Συμβουλή μου.

καλοκαιρινές τάσεις 1 (2)

καλοκαιρινές τάσεις 1 (1)

3 : Δερμάτινα σανδάλια τύπου gladiators

Νομίζω πως τα συγκεκριμένα ήρθαν για να μείνουν! Είναι άνετα, κομψά και τα δετά προσαρμόζονται στο στυλ σου – τα δένεις στην γάμπα ή γύρω από τον αστράγαλο. Προσωπικά, μου αρέσουν αυτά που έχουν φούντες και κρόσσια. Αν θες να αγοράσεις εκείνα που έχουν στολίδια πάνω, πέρα από φούντες και κρόσσια, αλλά σκέφτεσαι αν θα είναι του χρόνου στην μόδα αυτή η τάση, να θυμάσαι πως τα περισσότερα από αυτά τα στολίδια μπορείς εύκολα να τα βγάλεις χωρίς να φαίνεται ότι λείπει κάτι από το παπούτσι. Από την άλλη, μπορείς εξίσου εύκολα να βάλεις δικά σου στολίδια! Επένδυσε σε ένα ζευγάρι καλά, δερμάτινα σανδάλια, στα οποία μπορείς να προσθέτεις και να αφαιρείς την δική σου προσωπική πινελιά κάθε φορά που θες.

καλοκαιρινές τάσεις 2

καλοκαιρινές τάσεις 2 (1)

καλοκαιρινές τάσεις 2 (2)

καλοκαιρινές τάσεις 2 (5)

καλοκαιρινές τάσεις 2 (3)

καλοκαιρινές τάσεις 2 (4)

4 : Ολόσωμο μαγιό

Επιτέλους, το ολόσωμο μαγιό επέστρεψε στην μόδα και καθιερώθηκε ως μία από τις πιο hot καλοκαιρινές τάσεις, επομένως μην φοβάσαι να επενδύσεις σε αυτό. Ένα κλασσικό μαύρο ή λευκό, χωρίς πολύ περίπλοκα κοψίματα και σχέδια, απλό, λιτό και απέριττο. Επένδυσε σε ένα καλό μαγιό, πλήρωσε κάτι παραπάνω και θα το ευχαριστηθείς για αρκετές σεζόν. Εάν πάλι είσαι ο τύπος που δεν εμφανίζεται δύο σεζόν στην σειρά με το ίδιο μαγιό, τόλμησε μερικά prints και χρώμα.

καλοκαιρινές τάσεις 3

καλοκαιρινές τάσεις 3 (1)

καλοκαιρινές τάσεις 3 (2)

καλοκαιρινές τάσεις 3 (3)

καλοκαιρινές τάσεις 3 (4)

5 : Λευκά sneakers

Το μεγάλο μπαμ! Δεν πιστευώ πως έχει μείνει γυναίκα ή άντρας στον πλανήτη που να μην έχει λευκά sneakers στην ντουλάπα. Και δικαίως, αφού η συγκεκριμένη μόδα, αν και δεν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινή τάση, επικρατεί όλο τον χρόνο. Μου αρέσει η ιδέα του άνετου, φλατ παπουτσιού και νομίζω πως αυτό είναι που έκανε τα sneakers must τον τελευταίο καιρό. Το δε λευκό χρώμα είναι που κάθιστα το sneaker ιδιαίτερο στην εμφάνιση, επομένως δικαιολογημένα βλέπεις παντού λευκά sneakers!

shopshop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook